donderdag 29 maart 2012

Kruidvat Pure&Nature

Door de invloeden van buitenaf van de zon, wind en koude krijgt je huid veel te verduren. Daarom zijn producten die je natuurlijke schoonheid en gezonde uitstraling behouden, onontbeerlijk. Een optimale verzorging van bijvoorbeeld de gevoelige huid en de rijpere huid is daarom mogelijk met de producten van de Kruidvat Pure & Nature, Nature’s Best serie. Speciaal voor jullie teste ik 3 producten uit deze collectie.

Kruidvat Pure & Nature is een uitstekende keuze voor de dagelijkse verzorging met natuurlijke producten. Kruidvat Pure & Nature producten voldoen aan de strenge eisen van het BDIH Keurmerk voor natuurlijke cosmetica. In de producten komen geen synthetische kleur-, geur-, en conserveringstoffen voor, evenals synthetische silicone, paraffine en andere op aardolie gebaseerde producten. De natuurlijke grondstoffen worden zoveel mogelijk onttrokken aan biologische teelt. Er worden geen dierproeven gedaan of in opdracht gegeven. De dermatologische testresultaten bewijzen dat deze Kruidvat Pure & Nature producten zeer goed door de huid verdragen worden.

Pure & Nature heeft voor de gevoelige huid en de rijpere huid een range uitstekende natuurlijke producten zoals:
Sensitive serie, met Aloë Vera, bestaande uit een dagcrème, nachtcrème, reinigingsmelk en douchegel.
Anti age serie, met Orchidee en Q10, bestaande uit dagcrème, nachtcrème, oogcrème, reiningsmelk en -tonic.
Alle huidtypen, met Roos en Duindoornroos, een body-oil.
 
Pure&Nature anti-age oogcreme
Wat zegt Kruidvat over dit product: "Kruidvat Pure & Nature Anti-Age Eyecream is speciaal ontwikkeld voor de tere contouren rondom de ogen van de rijpe en ouder wordende huid. Verrijkt met Ginkgo Biloba extract beschermt het de huid tegen de invloeden van buitenaf en helpt het vroegtijdige veroudering tegen te gaan. De combinatie van het natuurlijke Orchidee extract en het huideigen bestanddeel Co-enzym Q10 draagt bij aan de energietoevoer in de cellen en de ondersteunt de celfuncties. Vitamine E herstelt en verbetert de elasticiteit van de huid".

Ten eerste vind ik de verpakking erg mooi! Hij is wit, met een mooie orchidee er op. Ook de tuit op de tube is heerlijk hygienisch en er komt niet teveel uit de tube.
De oogcreme is lekker dik van structuur, ik vind de geur iets minder. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, als een geur die ik meer bij m'n oma zou verwachten! Over het algemeen vind ik deze creme heel erg fijn en smeert hij prettig. De creme is wat vettig, maar hij trekt vrij snel in. Prijs EUR 3,49 voor 15 ml
Pure&Nature showergel
Wat zegt Kruidvat over dit product: "Kruidvat Pure & Nature Sensitive Shower Gel met een heerlijke Lime geur verfrist de huid en verzorgt deze intensief. De Aloë Vera herstelt de vochtbalans en geeft de huid weer nieuwe energie. Plantaardige wasactieve stoffen zorgen voor een milde reiniging van de huid, zonder deze uit te drogen. Voor een optimaal effect adviseren wij na het douchen de KruidvatPure & Nature Body Oil Roos te gebruiken."

Ik vond deze douchegel erg fijn, de lime geur is heerlijk fris en ik heb een gevoelige huid dus ik vind deze milde reiniging erg fijn. Voor 200 ml betaal je EUR 2,49.

Pure&Nature Facial Tissues
Op de website van Kruidvat kon ik niks vinden over deze doekjes, dus zal ik vertellen wat mijn ervaring is met deze doekjes. In de verpakking zitten 25 reinigingsdoekjes met Aloe Vera. De doekjes zijn licht schuimend en ruiken lekker fris. De doekjes hebben een soort van honingraat structuur. Ik heb nu een paar van deze doekjes getest en ik ben erg tevreden! Aan 1 doekje heb ik genoeg om mijn gezicht te reinigen en achtergebleven restjes make-up zijn zo verdwenen met deze doekjes. Ook deze doekjes zijn weer voor de gevoelige huid, wat ik zelf weer erg fijn vind. Prijs EUR 2,50 per 25 stuks.


Mijn eindoordeel over de producten van Pure&Nature is erg positief! Je hebt fijne producten voor een mooie prijs.

Hebben jullie deze producten al eens getest?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.