zondag 18 maart 2012

Marc Jacobs Daisy 'petite flower on the go!'

Als ik aan Marc Jacobs parfum denk, denk ik aan leuke bloemige vrolijke verpakkingen. Als ik bij Sephora aan het werk ben zie je de parfum flessen van Marc Jacobs er altijd tussenuit springen. Eind maart komt Marc Jacobs Daisy met een verrassend leuke en speelse verpakking. DAISY PETITE FLOWERS ON THE GO!

Er komen twee petite flowers on the go varianten. De Daisy heeft witte bloemblaadjes en de Daisy eau so fresh heeft zacht roze bloemblaadjes. 

De klassieke daisy is een sprankelend bloemenboeket gehuld in comfort en warmte. Fris en vrouwelijk met een speelse onschuld. Elegant, maar niet al te serieus. 
Top: wilde aardbei, viooltjesbladeren, robijnrode grapefruit.  
Hart: gardenia, viooltjesbloemblaadjes, jasmijnbloemblaadjes
Basis: muskus, vanille infusie, witte houtsoorten 

 Ik vind de verpakking echt onwijs leuk. Een schattige bloem die je gewoon aantrekt om te gaan voelen en ruiken. De zwarte verpakking is simpel, maar wordt toch erg speels gehouden door de bloemetjes die de langs de kader van de verpakking zit. De parfum zelf zit in een rond vormige bol met daarin de goud gelige parfum. De bloemblaadjes zijn wit en van een soort materiaal wat tussen rubber en plastic in zit. Het is stevig en hard maar toch een beetje buigzaam. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat het kapot gaat. De dop is ook in de vorm van een bloemblaadje die goed stevig erop zit zodat je de dop niet verliest.
Ik vind de geur vooral bloemig,fruitig, warm, maar toch zeker ook fris. Hij blijft erg lang ruiken en hoe langer ik de geur graag hoe lekkerder ik hem begin te vinden. Hij blijft niet de hele dag zitten, dus in de middag heeft hij nog een keer nodig, maar voor een eau de toilette vind ik dat goed.

Ik zou het zo weer kopen in de winkel. De verpakking, de uitstraling, het doet toch net een beetje meer dan een gewone parfum. Hij is best groot voor in de tas, dus als je een kleine tas hebt kan de vorm misschien een beetje als vervelend ervaren worden. Ik vind de vorm juist geweldig leuk en vind het juist wel makkelijk zo. Ik heb meestal een grote tas mee, en hier vind je de parfum gewoon direct!
Hier kun je zien hoe groot de verpakking is. Je ziet dat hij best groot in de hand ligt en dat het echt een eyecatcher is.

De Daisy en de Daisy eau so fresh on the go! zijn vanaf eind maart gelimiteerd verkrijgbaar bij geautoriseerde parfumerieën en warenhuizen. De flacon bevat 20ml. en kost €35,- .

Q:Wat vind jij van de Petite flowers on the go?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.