maandag 19 maart 2012

Orly Cool Romance

Cool Romance, een nieuwe collectie van het merk Orly! Ik had nog nooit eerder nagellak van Orly geprobeerd, maar de pastelkleuren uit de Cool Romance collectie leken me zo prachtig dat ik toch maar 3 kleuren bestelde. Cool Romance is een collectie van koele pasteltinten en twee kleuren met een mooie shimmer er in. Ik bestelde uit deze collectie twee pastelkleurtjes en een kleur met een shimmer er in. Kijken jullie mee naar de foto's?

Dit zijn de 6 kleurtjes die de collectie bevat.
Ik bestelde Prelude To A Kiss, Jealous Much? en Artificial Sweetner. Deze kleuren spraken mij meteen aan en passen helemaal bij de pastel trend van dit voorjaar.
Prelude To A Kiss
Prelude To A Kiss is een nagellak met een perzik-achtig kleurtje. Dit is zeker mijn favoriet uit de collectie!
Jealous Much?
Jealous Much is een mooie mint groene lak, deze kleur zie je momenteel ook veel terug in kleding. Onder andere broeken in mint groene tinten.
Artificial Sweetner
Artificial Sweetner is een mooie dieproze kleur met een lichte shimmer er in. Deze kleur in ontzettend vrolijk en heeft echt een prachtige kleur.
V.l.n.r. Artificial Sweetner, Jealous Much, Prelude To A Kiss
Het eerste laagje van deze lak droogt vrij snel, maar het tweede laagje vraagt geduld. De lakjes zijn vrij dik en je hebt dus bij de tweede laag ook een redelijk dik laagje op je nagels. Een half uurtje geduld is hier wel nodig.

Ik kocht deze nagellak bij de webshop Enchantra voor 6,95 per stuk.

Wat vinden jullie van deze prachtige collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.