vrijdag 2 maart 2012

Philosophy - Pure Grace

Sinds kort is er in Nederland een nieuw merk op de markt, Philosophy. Het merk is in vele landen al een groot succes en het Amerikaanse merk vestigt zich nu ook in Nederland. Philosophy komt in de winkels van Ici Paris XL te liggen en ik weet dat sommige meiden er nog nooit van gehoord hebben en dat er ook genoeg meiden zijn die niet kunnen wachten om naar de winkel te gaan. Om kennis te maken met het merk laat ik vandaag de geur Pure Grace zijn.

Volgens Philosophy:
Wij geloven dat een geur je niet alleen goed moet laten ruiken, maar je ook goed moet laten voelen. philosophy fragrances zijn helder, vrouwelijk en vertrouwd. zij versmelten met je eigen individuele geur. onze overtuiging is dat je eigen geur uniek is en geroemd en benadrukt zou moeten worden door de parfum die je gebruikt. al onze geuren zijn gecreëerd om altijd te kunnen dragen en direct comfortabel aan te voelen. onze prachtige, eenvoudige verpakkingen, zachte pastelkleuren en kleine wijsheden zijn er om je eraan te herinneren dat hoe je eruit ziet, ruikt en voelt onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat door het omarmen van alle drie je in staat zult zijn je leven volledig en gracieus te leven. onze meest geliefde lijn van geuren eert daarom één van de waarden die wij het belangrijkst vinden in het leven, grace. ‘amazing grace’, ‘pure grace’, ‘eternal grace’, ‘inner grace’, zij allen hebben de universele aantrekkingskracht die hoort bij een geur die alleen bestaat om je te laten verheugen op het zijn van niemand anders dan jezelf.

De combinatie van  bergamot, waterlelie en lavendel samen met een vleugje jasmijn en knisperende groene bladeren en als laatst bevroren muskus voor een verfrissende finish geeft een erg schone en pure geur.

De verpakking van de geur vind ik ook erg mooi. Simpel en heel clean. Hij is helemaal van glas en heeft voorop een witte opdruk die erg mooi bij de verpakking past. De dop is zilverkleurig en rond. De fles heeft een inhoud van 60ml. en is daardoor best groot van formaat.
De geur is heel subtiel en is totaal iets anders dan wat jullie van mij gewend zijn. Wil je een dag eigenlijk geen parfum dragen maar toch lekker en subtiel ruiken is dit echt een aanrader. Hij ruikt naar schoon wasgoed en water en zeep . De geur geeft je echt een fris en opgewekt geven. Omdat de geur zo licht is heb ik het gevoel dat hij gedurende de dag wel een keer bij gespoten moet worden. Maar dat vind ik geen minpunt.

De geur Pure Grace kost €39,95 voor 60ml eau de Toilette en ligt officieel vanaf half februari bij Ici Paris XL in de winkel. Ook kun je Philosophy krijgen via de webwinkel van Ici Paris XL

Q: kende jij het merk Philosophy al? Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.