zaterdag 17 maart 2012

Pupa en Essence testing

Bij sommige producten kun je na een dag al zeggen wat je er van vind en of het werkt. Andere producten hebben een paar dagen nodig en sommige zelfs weken. Ik heb nu twee producten in huis die ik beide minimaal een maand wil gaan testen. Ik wil de producten minimaal vijf keer per week gebruiken en dan aan geven of ze voor mij werken en of ze de beloftes waar kunnen maken. Vandaag laat ik jullie mijn eerste indruk over deze producten zien.

Essence Nail fixing system
Vanaf het moment dat ik dit setje in de persberichten voorbij zag komen was ik geïnteresseerd. Dus zodra ik ze in de winkel zag liggen heb ik ze direct meegenomen. Het is een setje van twee nagellakken die die de nagel er natuurlijk uit laten zien en een lichte versteviging geven zodat ze rustig kunnen gaan groeien, aldus Essence.

Stap 1 is een nagelverhardende base coat met nylonvezels er in. Bij het aanbrengen zie je ze niet, maar zodra de lak  is opgedroogd zie je wel degelijk dat het een soort vezelig structuur heeft gekregen. Bij stap 2 breng je een beschermende laag aan zodat de nylonvezels niet meer zichtbaar zijn. Stap 2 kun je ook gebruiken zonder stap 1.

Stap 1&2 kosten €1,79 per stuk dus totaal ben je €3,58 kwijt voor beide.
Psssstttt : Dit setje nagellak zit nu ook in de Essence en Catrice goodiebag winactie  
Pupa Lash Kit - ExtraBlack
Dit setje van Pupa bestaat uit een oogpotlood en een mascara. Dit zit allemaal verpakt in een erg leuke etui. De oogpotlood doet niet heel veel bijzonders, hij geeft een mooie zwarte kleur af en voelt prettig aan. Maar het gaat mij om het testen van de mascara. Pupa zegt dat je met deze mascara in 30 dagen meer volume, meer krul en meer lengte krijgt.

Dit maakt mij erg nieuwsgierig waardoor ik nu de mascara een maand lang goed wil gebruiken om te kijken of ik ook verandering zie in mijn wimpers. De mascara zelf is erg prettig in gebruik en brengt een mooi natuurlijk laagje aan.

Het setje van Pupa kort rond de €17,-.Voor een verkooppunt van Pupa kun je hier kijken.

Over ruim 1 maand laat ik jullie weten wat mijn bevindingen zijn over deze twee producten.
Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.