maandag 5 maart 2012

Rimmel Blue Eyes

Blauwe oogschaduw tinten zijn een lange tijd helemaal weg geweest uit het straatbeeld van make-up. Een groot aantal jaar geleden liep elke vrouw rond met blauwe oogschaduw en het was niet meer weg te denken. Na een tijd veranderde de trends en wilde niemand meer blauwe oogschaduw dragen, maar de laatste tijd mag alles weer en komen veel kleuren weer terug. Rimmel heeft een paar blauwe nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment die helemaal van deze tijd zijn.

De Glam'Eyes Trio Eyeshadows zijn leuke kleine compacte oogschaduwdoosjes met drie kleuren. De doosjes zelf zijn glimmend zwart en hebben een doorzichtig dekseltje. De drie kleuren zijn mooi in vakjes verdeeld en hebben allemaal een verschillende afmeting, hierdoor wordt het lekker speels vind ik.
698 Modern Blues: Twee lichtere kleuren blauw en één donker blauwe kleur. Met deze drie kleuren kun je een wat intensere look te maken.
700 Maritime: Dit zijn wat lichtere maar felle blauwe kleuren. De linker kleur heeft met flits of in de zon een ontzettend leuk shimmertje er in zitten.
500 Posh Peacock: Een fel azuurblauw kleurtje! Dit is echt mijn favoriet van alle blauwe kleurtjes. Hij heeft een heel apart effect.
Het zijn niet de meest pretty oogfoto's , want daar ben ik geen ster in. Maar ik wil wel laten zien dat een blauwe look ook erg leuk kan staan. Ik heb voor deze look alleen de kleuren van Rimmel gebruikt.

De oogschaduws geven niet direct heel veel kleur af, maar als je ene paar keer er overheen gaat dan komt er een erg mooie kleur. De trio oogschaduws zijn een beetje kruimelig, dus daar moet je voorzichtig zijn met fall out. Ze zijn leuk, maar niet geweldig.


Rimmel Glam’Eyes Trio Eye Shadow : €9,99
Rimmel Glam’Eyes Mono Eye Shadow : €6,99


Q: wat vind jij van blauwe oogschaduw?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.