woensdag 21 maart 2012

Sephora Prijzencircus

Als jullie mij op twitter volgen weten jullie het al een tijdje. Prijzencircus staat weer voor de deur. Officieel start prijzencircus op donderdag 22 maart, maar vanavond (woensdag 21 maart) kun je tussen 18.00 en 22.00 al lekker inslaan tijdens de V.I.P. avond. Sephora heeft zoals altijd de geweldige actie 3 make-up producten voor €10,-. Deze actie geldt alleen op Sephora eigenmerk, en kwasten en palette zijn uitgesloten.

Ik ben net terug van stage (Dindag) en ben vandaag de hele dag bezig geweest met het klaarmaken van prijzencircus. Ik heb wel 1000 mascara's , honderden foundations en misschien wel 2000 oogschaduws in mijn handen gehad vandaag. Al mijn nagels zijn stuk en afgebroken *huilt zachtjes vanbinnen* en heb allemaal sneetjes in mijn handen en vingers, maar de winkel ziet er prijzencircus klaar uit.

Ik heb het voordeel dat ik vandaag al wat producten achter kon leggen zodat ik morgen niet hoef te graaien. Ik heb een aantal nagellak stickers , wenkbrauwgel, lipgloss en een eyeliner heb ik achteruit gelegd. Ik laat hier ook nog wel eens wat van zien.
Ook heeft V&D andere leuke acties waaronder heerlijke producten van Sabon. Jammer genoeg zit Sabon (nog niet) in Groningen. Ja jullie lezen het goed, Sabon komt binnenkort in V&d Groningen. Ook heeft Sephora verder nog acties op de geuren.

Q: Ga jij gebruik maken van de Prijzencircus aanbiedingen??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.