woensdag 14 maart 2012

Silly's Win Party #10: Win een Essence en Catrice goodiebag

Essence en Catrice zijn twee erg leuke merken die toch wel vaak mijn aandacht trekken. Essence heeft altijd zijn mooie nagellakken en Catrice heeft hele mooie oogschaduw. Ik weet dat vele van mijn lezeressen ook dol zijn op Essence en Catrice en zeker nu ook de nieuwe collecties in de winkel liggen. Ik mag namens deze twee leuke merken een goed gevulde goodiebag weggeven met daarin leuke producten van dit merkt.  Ik ga niet allemaal verklappen wat er in zit, maar het zijn zowel producten uit de oude collectie als uit de nieuwe collectie. Wat moet je doen om kans te maken op deze goed gevulde goodiebag met ruim 20 producten.

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win een goed gevulde Goodiebag van Essence en Catrice bij @silja88. RT dit bericht en kijk op: http://sillysilsil.com/  
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Het zou leuk zijn als je een reactie achter zou laten met wat jou favoriete product is van Essence en Catrice.
6. Winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 21 maart 23.59

Het opsturen van de prijzen gebeurt pas nadat alle winnaressen bekend zijn, dit kan dus even duren (houd hier rekening mee)


2 opmerkingen:

 1. Ik doe special mee voor mijn zus, zij is soort van beauty/make-up addict :) en ze is helemaal weg van Catrice producten. Ze staat altijd wel te "kwijlen" bij een Catrice display als we die tegen komen tijdens het shoppen(en anders zorgt ze daar wel voor:P). Ik weet niet precies wat haar favoriete product is... Ze vind bijna alles wel mooi, vooral de nagellak.
  Ik vind het een hele leuke win actie:) hopen dat ik win:D

  Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een superleuke winactie! Ik doe zeker mee.
  Mij favoriete product van Essence is een oogschaduwpalette met de kleuren zwart, bruin, licht- en donkerblauw, paars, roze, wit en beige. Heel handig voor onderweg! Maar nagellakjes van Essence zijn ook wel heel erg leuk.
  Van Catrice heb ik nog niet zo veel producten, maar daarvan vind ik de nagellak nr. 400 'Blue Cara Ciao' het leukste. Het is een felblauw kleurtje, leuk voor in de zomer!
  Succes iedereen die meedoet!
  Xxx.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.