donderdag 15 maart 2012

Silly's Win Party #11 Trind Caring Colors

Afgelopen week plaatste ik nog een artikel over de nieuwe Lente/Zomer kleuren van Trind. Ik ben altijd erg enthousiast over de lakken van Trind en omdat we natuurlijk wat te vieren hebben mag ik namens Trind een set van vier lakken weg geven. Ik mag een set weg geven van de vorige collectie, dat waren de herfst/winter kleuren die je hierboven ziet staan. Ik heb hier ook al eens een artikel over geschreven, en wil je de kleuren goed zien kun je hier kijken. Wil jij kans maken? Kijk dan snel verder.Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op 4 Trind Caring Colors bij @silja88. RT dit bericht en kijk op: http://sillysilsil.com/  
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Het zou leuk zijn als je een reactie achter zou laten, heb jij al iets van Trind?
6. Winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 22 maart 23.59

Het opsturen van de prijzen gebeurt pas nadat alle winnaressen bekend zijn, dit kan dus even duren (houd hier rekening mee)1 opmerking:

  1. Ik heb eerlijk nog nooit van Trind gehoord...
    Is dat een beetje goede nagellak? Vergelijkbaar met...?

    Groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.