zondag 18 maart 2012

Silly's Win Party #13 - 10x Revlon Lipgloss

Lipgloss kan iedere vrouw wel gebruiken en je hebt het dan eigenlijk ook standaard in je tas. Ik mag namens Revlon 10 meiden blij maken met een super fijne lipgloss. Ik heb er zelf ook een aantal in mijn bezit en heb er ook al eens een artikel over geschreven. Ik vind ze erg fijn en vind het dan ook erg leuk dat ik er 10 mag weggeven. Kijk snel verder hoe jij kans maakt op één van deze lipgloss.


Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Maak 10x kans op een Revlon Lipgloss bij @silja88. RT dit bericht en kijk op: http://sillysilsil.com/  
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Het zou leuk zijn als je een reactie achter zou laten of jij met of zonder glitter zou willen winnen?
6. Winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 25 maart 23.59

Het opsturen van de prijzen gebeurt pas nadat alle winnaressen bekend zijn, dit kan dus even duren (houd hier rekening mee)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.