dinsdag 6 maart 2012

Silly's Win Party #3: twee Gosh setjes

Ik heb weer een leuke winactie voor jullie. Ik heb van Gosh twee setjes gekregen die ik weg mag geven. De make-up setjes bestaan uit elk zes producten. Een mascara, mono oogschaduw, eyepencil, click'n conceal, glitter eyeliner en een effect powder. Een leuk setje waar je leuke looks mee kunt maken. Kijk snel verder wat jij moet doen om kans te maken.Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win 2x een Gosh set bij @silja88. RT dit bericht en kijk op: http://sillysilsil.com/  
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 13 maart 23.59

Het opsturen van de prijzen gebeurt pas nadat alle winnaressen bekend zijn, dit kan dus even duren (houd hier rekening mee)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.