maandag 12 maart 2012

Silly's Win Party #8 : Hannah Kennismakingsset

Hannah is een merk wat ik erg interessant vind. Helemaal sinds ik de schoonheidsspecialiste opleiding doe. Omdat het mijn tweede blog verjaardag is mag ik namens Hannah 3 luxe kennismakingssets weggeven. Drie sets t.w.v. €95,- met daarin een aantal heerlijke producten. Wat zit er in en wat moet je er voor doen om kans te maken op zo'n set? Kijk dan snel verder.


De sets bestaan uit:
  • Een toilettas
  • Cleansing Milk 
  • Sensitive Skin lotion
  • Vitamin complex
  • 24 hour Skin Balancing

De Cleansing Milk:
Is geschikt voor de meest gevoelige huid en reinigt de huid zacht maar toch intensief. Door de hydrofiele samenstelling laat de milk zich na het inmasseren op de huid gemakkelijk verwijderen door middel van water. De huid wordt diep gereinigd zonder irritatie achter te laten. 

Sensitive Skin Lotion:
Geeft een verfrissende, neutraliserende en sterk kalmerende werking na het gebruik van de Cleansing Milk. De lotion verwijderd eventuele restjes van de eerder gebruikte producten, maar zorgt ook voor desinfectie en optische verkleining van de poriestructuur. Ook geschikt als oogcompres bij de behandeling van wallen onder de ogen.

Vitamin Complex: 
Een intensieve verzorging voor de huid, verrijkt met diverse vitamines. Zo heeft deze spray niet alleen een hydraterende werking, maar geeft deze ook versteviging en vitaliteit met een beschermende werking. 

24-hour Skin Balancing:
Werkt als een rijke en intensieve conditioner voor de huid. De zijdezachte formule brengt u huid optimaal in balans en voorziet de huid van directe voeding, hydratatie, regeneratie en comfort. Daarnaast wordt, door de toegevoegde Hyaluronzuur en Aloë Vera, het vocht beter vasthouden.

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win 3x een Hannah kennismakings set t.w.v. €95,- bij @silja88. RT dit bericht en kijk op: http://sillysilsil.com/  
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Het zou leuk zijn als je een reactie achter zou laten. 
6. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 19 maart 23.59

Het opsturen van de prijzen gebeurt pas nadat alle winnaressen bekend zijn, dit kan dus even duren (houd hier rekening mee)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.