zaterdag 3 maart 2012

Sillysilsil.com bestaat 2jaar!!

Wat zeg je? 2 jaar? Is de tijd echt zo snel voorbij gevlogen? Toen ik laatst bezig was met het maken van artikelen dacht ik er ineens aan. Sillysilsil.com bestaat alweer bijna twee jaar. De tijd is zo snel voorbij gevlogen en dat heb je eigenlijk niet eens in de gaten. Wat begon als een leuke kleine hobby, is nu een grote hobby geworden waar ik ook nog eens een klein zakcentje mee verdien. Voor het geld heb ik het nooit gedaan, want van wat ik verdien kun je lange na niet leven. Maar de leuke contacten met merken en PR, de nieuwste producten die op de markt komen, en niet te vergeten het allerbelangrijkste, JULLIE!! maken het beautybloggen zo leuk.

Zonder jullie was Sillysilsil.com nooit geworden als wat het nu . Ik ben jullie daar ook dagelijks heel dankbaar voor en daarom wil ik jullie trakteren. Want wie jarig is geeft een feest, Silly's Win Party om precies te zijn. Een maand vol leuke prijzen en winacties. Er komt zeker niet elke dag een winactie, maar er komen zeker veel winacties aan! Denkend aan Lush, Rimmel, Sephora, O.P.I., Too Faced, MUFE, Hannah, Essence & Catrice, China Glaze, Sleek en nog veel meer!!!!

De winacties zijn simpel en vaak hoef je alleen maar het reactie formulier in te vullen. Bij elke winactie zou ik het leuk vinden als je je ook aanmeldt bij Bloglovin, Twitter en Facebook.
Ik ben vanaf gister een weekendje in Amsterdam dus ik geniet van een rustig en leuk weekend, en vanmiddag komt de eerste winactie online.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.