zondag 11 maart 2012

Trind Caring Colors voorjaar/zomer 2012

Goede morgen deze zondag morgen. Je ziet dat dit voorjaar alles in de zachte pasteltinten komt. Als het om kleding gaat is dat totaal niet mijn ding en zou ik niet snel een pastelkleurig kledingstuk aantrekken. Maar als je kijkt dat de fashion trend zich ook doorzet naar de make-up wordt ik wel erg blij. Ik vind de zachte pastel tinten echt heel erg leuk, en dan in nagellak kleuren in het bijzonder. De trend van zachte pasteltinten heeft Trind doorvertaald naar vier nieuwe tinten voor haar limited edition Caring Colors voorjaarsrange: bright pink, pastel pink, pastel lilac en lavender blue.

 
"Wat is er zo bijzonder aan Trind Caring Colors?  
Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi en in optimale conditie te houden. De Trind Caring Color formule is een uitgebalanceerde mix van werkende ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl de lak tegelijkertijd een prachtige kleur geeft. De kleurlakken zijn van een professionele kwaliteit die makkelijk aan te brengen zijn en, heel belangrijk, ook lang mooi blijven!"
CC146: Een fuchsia roze kleur die toch zacht aandoet.
CC147: Een heel mooi zacht licht roze lakje
CC148: Een licht lila paars kleurtje.
CC149: Een heel mooi lavendel paars kleurtje. 


De lakjes zijn erg prettig in gebruik en dekken erg mooi in twee dunne laagjes. Ik vind het ook een groot pluspunt dat de lakken ook een verzorgende werking hebben voor de nagels. De twee paarse lakken zijn zeker mijn favoriet en draag ik met grote regelmaat!


De Trind Caring Colors voorjaar/zomer 2012 lakken liggen vanaf half maart in de winkels en zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos, Douglas en DA. De lakken kosten €9,95 per stuk en hebben 9ml inhoud. Voor meer informatie en voor vestigingen bij jou in de buurt kijk je op trind.nl.

Q: Welke kleur is jou favoriet?
ps: vanmiddag komt er weer er een leuke winactie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.