donderdag 1 maart 2012

Truly Yours - februari 2012

De afgelopen tijd zijn er meerdere beauty boxen in de Nederland gekomen en Truly Yours is daar één van. Vandaag laat ik zien wat er in de februari box zit en vertel ik wat Truly Yours box exact is en welke voorwaarden er zijn.

Truly Yours is een maandelijkse box vol beautyproducten en heeft een online platform. Elke maand bevat de truly yours box een mix van vijf producten op het gebied van huid-, haar- en lichaamsverzorging, make-up en parfums. Dit zijn luxe miniaturen maar kunnen ook full size producten zijn. 

De doos is licht grijs blauwig van kleur en heeft een mooie lint om de doos heen zitten. Op de doos zelf staat "Truly Yours" met een schattig bedrukt strikje. De doos is mooi afgewerkt, want aan de binnenzijde van de doos zie je hetzelfde strikje weer terug komen. Hier zie je ze in een babyblauwe kleur.
Zodra je de doos openmaakt kom je als eerst een kaartje tegen met een kleine inleidende tekst en de uitleg over de producten die deze maand in de doos zitten. Ik vind de uitleg tekst achterop niet helemaal overzichtelijk. Je moet echt een beetje zoeken naar de prijs e.d. Misschien zou een andere tekst opmaak wat beter zijn, maar storend is het zeker niet want na even goed kijken staat alles er gewoon op!
Als allereerste viel mij de grote pot van Brazilian Fruit op. Ik heb al eens een scrub gehad van dit merk en was daar erg tevreden over. Deze Brazil Nut Body Butter is ook weer zo'n lekker product. Een heerlijk romige luchtige bodybutter die bijna neutraal is van geur. Ik vind de butter echt een topper in deze doos en deze butter kost normaal al €13,95 dus dat is al meer dan wat de box in zijn totaal kost.
Ik had nog nooit van het merk Mavala gehoord, maar het kleurtje nagellak trok mij direct aan. De kleur kan per box verschillen maar ik heb de kleur 171 Blue Curaqao. Een erg mooi helder blauw kleurtje die erg mooi dekt in twee dunne laagjes, maar één laagje zou het ook doen. Het merk Mavala komt uit Zwitserland en heeft meer dan 130 kleuren nagellak in de collectie. Een flesje bevat 5ml en kost €4,95 per stuk.
De derde full size product is ook niet mis, een Make-up Studio Cream Eyeliner. Ik had dit product al bij verschillende beautyblogs gezien en was er ak erg benieuwd naar. Hoe makkelijk is het om deze mee te nemen als je een weekend weg gaat. Je hebt een eyeliner en kwastje in één. Wat ook nog eens handig is, is dat je het penceeltje langer kunt maken zodat het geen priegelwerk wordt. De cream eyeliner kost €14,90.
Als laatste zaten er twee samples in van Lancaster. Een Sun Sport Easy on Gel met SPF20 en een 365 Cellular Elixir Intense. Twee kleine en simpele samples die niet heel bijzonder zijn, maar zeker handig zijn voor onderweg. De één een zonnebescherming de ander een lekkere serum voor het gelaat. Het zijn twee mini's van 5ml. en 10ml.
Bij truly yours is het ook een abonnement die je maandelijks op kunt zeggen. Wat het leuke is aan deze doos is dat er verschillende soorten abonnementen zijn. De eerste is een maandelijks opzegbaar abonnement van €12,95 en is vergelijkbaar met de meeste andere boxen. Daarnaast heb je ook een abonnement voor drie maanden voor €34,95 en een jaarabonnement voor €129,95. Alle abonnementen zijn inclusief verzendkosten.

Ik vind de doos erg leuk en goed gevuld met drie ful size producten. 
Voor meer informatie over de Truly Yours box kun je naar de website gaan. Hier vind je alle informatie en kun je je aanmelden als je ook deze leuke doos wilt ontvangen. Ik moet wel zeggen, en dat geeft Truly Yours ook zelf aan, dat de box meer uitgaat van de 18+ leeftijd. Maar dat wil niet zeggen dat als je jonger bent en je mag een abonnement van je ouders je er niet geschikt voor bent.

Q: wat vind jij van de inhoud?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.