vrijdag 16 maart 2012

Uitslag Silly's Win Party #1 t/m #5 + lopende winacties

Om straks niet alles in één keer te laten komen maar ik tussendoor ook al een aantal winnaars van de winacties bekend. Vandaag ga ik de eerste winnaars bekend maken voor de winacties met : Glossybox, Glitter Gal, Gosh, Lush en Rimmel.  Kijk snel mee of jij één van deze prijzen gewonnen hebt.


Ik maak alleen de voornaam bekend van de winnaars. Ook stuur ik de winnaars een mail zodat zij weten dat ze gewonnen hebben en niet eerst hoeven te vragen of zij het zijn.

Glossybox = Bianca
Glitter Gal = Kiki
Gosh 1 = Karen
Gosh 2 = Zoï Siopidis
Lush = Jack
Rimmel = Heleen

Gefeliciteerd iedereen! En dames jullie zien het goed een man heeft het Lush pakket gewonnen. In zijn enything else stukje stond dat hij het aan zijn vrouw ging cadeau geven. Hoe lief is dat! Ik stuur jullie een mail waar ik naar de rest van jullie gegevens vraag.


#6: 5x Pupa Magnetic nail art set (nog 1 dag)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.