vrijdag 16 maart 2012

Zenner Event - Zomer trends

Zoals jullie weten ben ik onwijs blij met mijn haar en krijg ik ook regelmatig mailtjes en vragen over wat mijn geheimen zijn van een volle bos lange blonde haren. Mijn antwoord is dan altijd heel kort en krachtig: "Niks". Ik was het meestal twee á drie keer in de week en gebruik niet één standaard product. Ik wissel vaak af qua producten en ik ga *schaam* maar gemiddeld 1x per jaar naar de kapper. I'm just lucky! Wel ben ik vaak bezig met mijn haar en toen ik een uitnodiging kreeg voor een event van Zenner vond ik het wel erg leuk om heen te gaan. Afgelopen dinsdag was het zo ver en was ik aanwezig bij het Zenner event over alle haartrends voor deze zomer. Het event werd geleid door Tom Sebastian en Aeola Relouw die ons allen vertelden en demonstreerden wat de nieuwe trends zijn voor deze zomer.


We werden welkom geheten met een welkomstdrankje en een cupcake. En omdat we er als één van de eersten waren konden we nog even een leuk praatje maken met Tom Sebastian. Tom en ik hadden elkaar al eens eerder gezien maar nog nooit echt tijd gehad om echt wat te zeggen. En daar was nu even leuk tijd voor. Kort daarna mocht ik als eerste plaats gaan nemen en ging Tom met mijn haar aan de slag. Samen met Aeola liet hij bij ons allen de nieuwe haartrends zien.
Zo zag mijn haar er uit toen ik het thuis zelf gedaan had.
Als eerste kreeg ik een mooie diadeem met daarop een grote roze bloem.
Ik kreeg verschillende soorten vlechten waarvan dit de eerste was.
Hier zie je het resultaat hoe het er aan de achterkant uitzag. Verschillende vlechten die in elkaar overlopen naar één vlecht naar de zijkant. 
Mijn haar van achteren aan het bewonderen. 
Deze bovenstaande foto's waar ik op sta zijn gemaakt door Seren van popyourcolor

Bijna elke dame die aanwezig was werd onder handen genomen en kreeg een makkelijk, mooi en snel kapsel.  Heerlijk om te zien wat je toch allemaal met haar kunt.
Tom heeft in samenwerking met Zenner een viertal borstels uitgebracht die elk weer iets anders doet. Hier was ik dan ook erg benieuwd naar omdat ik altijd wel met mijn haar bezig ben. Binnenkort komt hier zeker meer over dus hou de site zeker in de gaten. 
Foto gemaakt door Laura
Tijdens het invlechten had ik mooi de tijd om Tom wat te vragen. Zo vroeg ik aan Tom hoe vaak ik met mijn haar nou eigenlijk naar de kapper zou moeten gaan.  Hij gaf aan dat een gemiddeld persoon ongeveer om de twee maand vaak wel weer een knipbeurt kan gebruiken (dit is natuurlijk per persoon verschillend). Dit meestal door dode haarpunten e.d.. Toen Tom aan mij vroeg hoe vaak ik naar de kapper ging, en ik hem vertelde dat dit meestal maar 1x per jaar is, gaf hij direct aan dat ik heel goed verzorgd haar heb en echt van geluk mag spreken. Omdat mijn laatste knipbeurt ongeveer 8 maanden geleden was gaf hij aan dat het voor mij prima is om 1x per jaar te gaan omdat het er nog heel gezond uitziet. Hij zou het juist ook zonde vinden als ik vaker heen zou gaan. 
Ik ben erg verrast door de leuke en handige accessoires van Zenner. We kregen bij vertrek een leuke tas vol met accessoires waar ik heel veel leuke dingen mee kan. Ik ga zeker aan de slag met kapsels en laat jullie binnenkort wat meer er over zien. Ik kende de antislip elastieken al, want die gebruik ik al enige tijd, maar er zitten genoeg dingen tussen waar he erg leuke creaties mee kunt maken.

Ik wil Chrissy en de rest van de dames van de PR , Zenner, Tom en Aeola bedanken voor de leuke middag. Alles was helemaal top verzorgd. Ook wil ik Tom nog eens extra bedanken voor het leuke kapsel wat je mij gegeven hebt en leuk je weer even gezien en gesproken te hebben!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.