donderdag 19 april 2012

Catrice Revoltaire Lipstick + Swatches

Vorige week plaatste ik al een artikel met de swatches van de nagellakken van de Catrice Revoltaire collectie. Vandaag laat ik een lipstick uit deze collectie zien die mijn moeder voor haar zelf had gekocht. Maar voor dat ze hem in gebruik nam mocht ik hem van haar testen en gebruiken voor een review. Kijk snel verder voor de foto's, swatches en mijn mening over de lipstick.
De lipstick zit in een zilveren huls zoals ook de standaard lipstick uit het assortiment heeft. Dit keer is er (net als bij de nagellakken) een barok stijl opdruk er op gedrukt van een soort mat zilveren kleur. Ik wilde erg graag de C01 Colour Bomb maar die was in Duitsland al uitverkocht. De kleur die mijn moeder heeft gekocht en die je hierboven ziet is de C02 Nude Alarm.
Ik was erg benieuwd naar deze lipsticks, zeker ook omdat het een matte lipstick is met een fluweelzachte structuur. Hoewel de lipstick mat is zitten er toch ook mini shimmer deeltjes in. Hierboven zie je de lipstick van dichtbij en zie je de shimmer er lichtelijk in zitten.
De lipstik lijkt op mijn (bleke) arm bijna oranje, maar het is echt een nude tint met een oranje ondertoon. In het zonlicht zie je dat de kleur mooi gepigmenteerd is. Op de foto in daglicht zie je dat er lichtelijk glans/shimmer er in zit.
Hier zie je de lipstick aangebracht. Je ziet dat het op de kleur echt een nude tint is. Hij is niet volledig mat door ook de shimmer er in. Ik vind het kleurtje erg mooi maar nude kleuren maken mij meestal erg bleek. Daarentegen staan mijn moeder nude kleuren altijd geweldig. Dit ligt ook aan je huidskleur en de ondertoon die je hebt.

De lipstick zelf voelt in het begin erg prettig aan en blijft lang zitten. Hij is erg creamy van structuur en voelt daarom ook erg zacht aan op de lippen. Hij kan soms een klein beetje droog worden en gaan kruimelen, dit komt vast door de iets matte structuur.
De lipstick is verder erg fijn en zodra de collectie in Nederland verkrijgbaar is wil ik zelf erg graag nog de Colour Bomb. 

De Lipstick kost €3,99 en is in mei 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Q: Wat vind jij van deze lipstick kleur? draag jij vaak nude lippen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.