zaterdag 28 april 2012

Catrice Revoltaire : palette + lipstick en lip brush

Een ruime week geleden liet ik de lipstick nude alarm zien van de Catrice Revoltaire collectie. Nu heb ik zelf ook wat producten kunnen bemachtigen van de Catrice Revoltaire collectie. Helaas nog steeds niet de roze lipstick die ik wil, maar geloof me, ik moet en zal die krijgen! Kijk nu eerst mee naar swatches van andere producten uit deze collectie.

Smokey Eyes Palette 01 Toxic Combination: 
Dit mooie palette is zeker een eye catcher en heeft erg gaaf reliëf op de bovenkant en is lekker glimmend. Als je het doosje zo ziet denk je dat het een zwaar doosje is, maar dit valt een beetje tegen omdat het van plastic is. Ik vind dit persoonlijk geen probleem want ik vind hem er nog wel erg mooi uit zien.
 In het palette zelf zitten vier kleuren waarvan er drie oogschaduw zijn en één cake eyeliner. Er zit een applicator onder de kleuren en een grote spiegel in de deksel wat altijd erg handig is.
De vier kleuren in daglicht.
De kleuren van het Toxic Combination palette zijn prima gepigmenteerd. Ze zijn iets minder gepigmenteerd dan de standaard collectie, maar ze geven zeker nog een mooie kleur af. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet goed weet wat ik met de cake eyeliner zou moeten. Hij is best bruikbaar als gewone oogschaduw, maar als eyeliner zie ik het niet echt zitten.
Toen ik de diep rode kleur C03 Bloody Red zag vond ik hem toch wel ontzettend gaaf. Ik heb al een aantal mooie rode kleuren, maar deze heeft gewoon iets waardoor het echt een top lipstick is.
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Het is een mooie bloed roze kleur die bijna totaal matte is. De meeste matte lipsticks brengen moeilijk aan op de lippen omdat ze wat droger zijn. Dat heeft deze totaal niet. Hij voelt bijna hetzelfde aan als een gewone lipstick van Catrice. Ik vind hem erg fijn.
Het lip penseel heb ik erbij genomen omdat ik al een tijdje weer een nieuwe nodig had en ik ik wel eens wilde weten of deze goed zou bevallen. En hij is echt top. Hij voelt zacht en toch stevig aan en brengt de lipstick mooi aan. Wel moet ik zeggen dat dit kwastje wat dikker is, dus wat sneller werkt. Wil je hele strakke lijnen trekken raad ik een kleinere kwast aan.

Ik keek echt zo verbaast toen ik hem open wilde maken, want ik dacht dat je er een dop vanaf moest trekken. Dus op het moment dat ik aan het penseel trok voelde ik ineens de kwast aan de andere kant er uit komen. Heel handig, want zo raak je ook geen dop kwijt. 
Ik vind de lipstick echt geweldig en ben ik helemaal weg van, de lippenseel vind ik ook top! Nu ik weet dat de lipstick zo fijn is, wil ik de roze kleur allen nog maar meer. Ik hoop deze dus nog zeker te gaan vinden. Ik kan zeker aanraden om een kijkje te nemen.  

Smokey Eyes Palette €4,49 
Velvet Matt Lip Colour €3,99
Lip Brush €2,99

De producten van de Revoltaire collectie liggen vanaf mei officieel bij Kruidvat en Trekpleister in de winkel.

Q: Wat is jou indruk over deze producten?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.