maandag 2 april 2012

Daily Sillysilsil - week 13

Deze week had ik een drukke en wisselvallige week. Veel met school bezig, Noah ziek thuis en zaterdag hebben we de verjaardag van Robert gevierd. Deze week had zijn ups en downs, maar vandaag is toch wel mijn minst favoriete dag. Op het moment dat jullie dit lezen zit ik bij de tandarts, of ben ik net geweest. Vorige week zaterdag brak er een stuk van mijn kies af en dat moet nu behandeld worden. Helaas is het vorig jaar niet zo goed gegaan bij de tandarts en sindsdien heb ik er een beetje een angst voor gekregen.

Noah mocht vorige week even bij opa op de scooter. Hij voelde zich helemaal stoer!
We hadden ineens zo zin in gourmetten dat we maar snel een aantal producten in huis hebben gehaald. Gourmetten is echt helemaal top met ons dieet, want vlees en champignons e.d. mogen we allemaal lekker.

Ik kreeg al heel veel vragen over hoe het met het dieet ging. Niet zo goed. Het gaat echt met vlagen. En daar zijn Robert en ik echt zat van, dus gaan we nu weer vol aan de bak en zullen jullie ook vaker dingen lezen.
Hij is de laatste tijd door het mooie weer zo uitgeput na een lange dag, dat hij op de bank na het eten in slaap viel.
Een lezeres kwam toevallig in mijn stage week langs bij Sephora. Toen ik haar nagels zag vroeg ik gelijk welke nagellak zij op had. Ze vertelde mij dat ze O.P.I Nicky Minaj - Fly op had met Essence Circus Confetti. Beide lakken had ik al in huis, en hierboven zie je de leuke combo. (helaas wel met mijn gebroken en afgeknapte nagels.)
Tijdens stage mogen we voor de opening van V&D bij laPlace pauze houden. Het was zo'n mooi weer dat ik maar op het dakterras ben gaan zitten. De zon scheen heerlijk en het was totaal niet koud om 09.30.
Vrijdag morgen werd Noah ziek wakker met koorts en hij zat er echt helemaal doorheen. Gelukkig konden Robert en ik met werk en school regelen dat Noah thuis kon blijven en wij konden afwisselen. Dit was echt zo zielig om aan te zien. Hij heeft de hele dag op de bank of op bed gelegen en bijna niks gegeten die dag.
Omdat Noah ziek was, werd hij om 04.18 wakker. Helemaal overstuur en overal pijn. Gelukkig konden we hem een beetje troosten en heeft hij nog even kort tussen ons in geslapen.
Zaterdag vierden we Robert zijn verjaardag, want Robers is officieel morgen (3 april) jarig. Het was nog even twijfelachtig of het wel doorging ivm Noah. Gelukkig voelde Noah zich in de middag wel goed en konden we het gewoon door laten gaan. Hierboven zie je mijn kleinigheidje! Het is een geurtje van Guess Seductive Homme. Ik heb deze van een PR bureau gekregen en vond hem zo lekker en perfect bij Robert passen! Hier komt zeker nog een review over! Natuurlijk is dit niet zijn "echte" cadeau want dan wil ik toch wel iets speciaals voor hem kopen. We krijgen eind deze maand een Ipad 3 en dan wil ik voor hem een mooie hoes kopen voor om de Ipad.
Ik kreeg zaterdag weer een aantal leuke pakketjes van de postbode en The Body Shop komt met drie LE zomergeuren. Ik heb de geur Dreams Unlimited Sun Fresh. De geur is echt goddelijk en ben er helemaal weg van! Binnenkort lezen jullie hier ook meer over!
Noah was de zaterdag nog steeds niet helemaal beter en heeft die dag twee korte slaapjes gedaan zodat ie helemaal opgeladen was voor de verjaardag. Gelukkig merkte ik dat het steeds iets beter met hem ging.
Heerlijk ontbijt. Koolhydraat-vrij brood met roomkaas, rucola en gerookte zalm. Oh en natuurlijk een paar stukjes metworst van mijn vader. (mijn vader is slager)
De kat van mijn ouders is net een stuk ontploft bont. Heerlijke kat die je altijd wel kunt knuffelen. Ik was product foto's aan het maken toen hij mij kwam lastigvallen gezelschap houden.
Altijd als Noah bij opa en oma is, is het één groot feest. Zondag hebben Noah en oma taartjes gebakken. Noah vind het altijd erg leuk om samen met oma in de keuken te staan. Want zoals die zelfde middag hebben ze ook zelfgemaakte pizza gemaakt voor Noah.
Heerlijke hapjes als middag eten samen met verse aspergesoep.
Ook zijn we lekker een wandeling met de honden van mijn ouders gaan maken. Noah vind het ook helemaal geweldig om de honden uit te laten. Gelukkig was Noah weer zo goed als beter en voelt hij zich niet meer zo ziek.

Dit was alweer mijn week. Ik zal volgende week ook laten weten hoe het bij de tandarts is gegaan en wat er de rest van de week gebeurd is. 

Q: hoe was jullie week? Hebben jullie nog wat op 1 april gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.