maandag 9 april 2012

Daily Sillysilsil - week 14

Deze week was slopend voor mij. Noah was de hele week ziek. Hierdoor ben ik de hele week thuis geweest en heb ik niet heel veel gedaan. Ik moest naar de tandarts voor mijn afgeknapte kies, en natuurlijk niet te vergeten, eerste paasdag. Ik heb deze week heel veel foto's gemaakt, dus kijk snel verder.
Op maandag ochtend moest ik naar de tandarts met mijn moeder. Zieke Noah ging ook mee. Hier in de wachtkamer was Noah helemaal in zijn schulpje gekropen door zijn capuchon op te doen en niks te zeggen.
Het tandarts bezoek ging heerlijk *not*. Ik was echt zo zenuwachtig dat de tandarts mij aanraadde om een verdoving te nemen. Na het bezoek had ik een heerlijk half verdoofde smoel die echt vervelend aanvoelde. Geen pijn maar een zeurend gevoel.
Na de tandarts moesten we naar het ziekenhuis. Mijn vader moest voor onderzoek heen en daarom moesten we een uur in de wachtkamer wachten. Hier was ik samen met Noah aan het puzzelen.
Mijn ouders en ik waren even langs de media markt geweest en ik werd op slag verliefd op deze spiegelrefexcamera van Nikon. Hij was in de aanbieding en daardoor begon ik zo te twijfelen.
Dinsdag op stage (Sephora) waren de nieuwe kleuren van Chanel er. Ik was erg benieuwd en heb ze even heel snel in 1 laagje opgedaan om de kleur te zien.
Omdat Noah zo ziek was is Noah dinsdag thuis gebleven zodat ik wel naar stage kon. Na stage stond mij heel leuk nieuws te wachten. De verzekering had mijn laptop 'dood' verklaart. Omdat ik een verzekering op mijn laptop heb, krijg ik een nieuwe laptop die lijkt op mijn oude. Het mooie is dat de laptop die ik had er niet meer is en ik een veel betere en duurdere laptop er voor in de plaats heb gekregen. Me is very happy!
Zoals jullie weten ben ik al een hele tijd actief op Instagram. Nu er sinds vorige week ook Instagram voor Android is gekomen heb ik er ineens een groot aantal volgers bij. Super leuk, en iedereen van harte welkom.
Omdat Noah ziek is ben ik de hele week niet naar school geweest. Natuurlijk moet ik wel door blijven gaan met opdrachten en samenvattingen en kan ik gelukkig alles over de mail sturen naar mijn lerares. Ik vind het wel jammer, een week missen. Maar ik moet zeggen dat ik er erg goed voor sta en ik (volgens klasgenoten) niet heel veel gemist heb.
Super leuke nagellakjes binnen gekregen van kleancolor. Binnenkort komt hier zeker meer over!
*Happy Dance* Ik was zo in dubio over de camera die bij de Media Markt in de aanbieding was dat ik er zelfs buikpijn van kreeg. Ik heb er heel lang voor gespaard en wilde al een hele tijd een spiegelreflexcamera hebben. Maar om ineens een paar honderd euro uit te geven vind ik gewoon onwijs spannend! Robert heeft toen voor mij de knoop doorgehakt en zei tegen mij :" weet je wat schat, ik ga hem gewoon voor je halen."
Ik was zo blij toen hij met de doos thuiskwam!
Ik zag op Instagram een foto van een thee bij Nathalies_world die ik wel erg graag wilde proberen. Avond melange kruidenthee met kruidnagel, appel en zoethout. Heerlijk is hij!
Beginnen met de gebruiksaanwijzing van de camera. Ik wilde pas de camera gebruiken als ik alles goed doorgelezen had.
Noah voelde zicht donderdag al weer iets beter. Je ziet nog steeds aan zijn ogen dat hij niet helemaal top is, maar er kwam tenminste weer een lachje op zijn gezicht.
Ik ben een beetje gaan proberen met de camera en maakte deze foto van Lotje. Ik moet zeggen dat het nog best lastig is met een spiegelreflex, maar ik denk oefening baart kunst.
Een heerlijk nieuw spel "Rumble". Voor de mensen die vroeger veel spelletjes deden kennen waarschijnlijk Boggle nog wel. Maak zoveel woorden met de letters in twee minuten.
Robert had een zadelhoesje om zijn fiets gekregen en deze vond noah maar al te leuk voor op zijn hoofd. We hebben hem maar niet verteld dat hij eigenlijk op een fietszadel moet.
Kopje thee voor het slapen gaan.
Ik kreeg via de post deze geweldige mini mascara usb stick! Ik ben echt gevoelig voor dit soort dingen, ik vind het echt super leuk en ik zou zoiets ook veel sneller kopen dan een saaie usb stick.
Zaterdag even naar de stad. In de bus met Robert.
Hier waren we aan het wachten bij de bushalte. Noah wilde helaas niet leuk op de foto.
Voor het eerst geprobeerd te filmen met de nieuwe camera. I love it. Binnenkort het eerste filmpje online!
Eerste paasdag bij mijn opa en oma. Heerlijk kletsen. Eitjes zoeken met Noah en gewoon lekker eten. Hier het voorgerecht courgette soep.
Twiggel, één van de drie honden van mijn ouders. De honden van mijn ouders zijn stuk voor stuk schatten en knuffeldieren.
Op het station wachten op de trein terug naar huis. Met een grote paashaas in de hand zwaaien naar een andere trein die voorbij kwam.
Oh noooo..... ik stapte de bus in en bleef hangen met mijn jas aan de leuning van een stoel... Echt een winkelhaak van ruim 10x10cm in mijn jas.... Mijn enige winterjas in naar de *pieppppp*
Mijn ouders waren voor mij even naar Duitsland gegaan om te kijken of de nieuwe collecties er al waren. De nieuwe collectie van Catrice was er en daar komt zeer snel een artikel over.

Veel foto's deze week. Vooral omdat ik veel thuis ben geweest denk ik ivm Noah. Ik heb een vermoeiende week, maar wel een erg leuke week gehad. Op naar volgende week.

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.