maandag 16 april 2012

Daily Sillysilsil - week 15

Elke maandag laat ik weer een stukje uit mijn leven zien. Afgelopen week was een lekkere week. School, stage, huishouden, gezinnetje en nog veel meer. Kijk mee naar mijn afgelopen week.

Elk weekend eten we ons ontbijt gezellig aan tafel. Lotje onze poes kwam gezellig naast mij staan om gezelschap te houden. De stouterd.
Ben je even niet aan het opletten, zie je twee mannen gebruik maken van je nagellakken. Noah wilde graag zijn nageltjes gedaan hebben en papa deed dat wel even ... Ik heb echt zo hard moeten lachen.
Mijn eetkamer tafel is echt een ramp. Elke dag komt er wat bij en dat stapelt zich op. Als we het opruimen is het na 1 dag alweer aan het opstapelen. Hier was het resultaat voor het opruimen
Alles op de tafel gesorteerd en dit was de stapel met alle beauty spullen... Als ik bezig ben met de site en ik heb het behandeld leg ik het vaak eerst aan de kant, en ja dan stapelt het wel op.
Tadaaa... de tafel is weer helemaal netjes en opgeruimd.
Vorig weekend hebben we de knoop doorgehakt en besloten dat we van ons rommelhok/logeerkamer een werkkamer voor mij zouden maken. Overal door het huis liggen producten voor de site en spullen van school. Ik weet altijd wel alles te vinden, maar het is gewoon niet fijn om alles door het hele huis te hebben liggen. Hier is het logeerbed er uit gehaald en de rest van de troep die er stond.
Dinsdag is het zoals altijd stage dag. Dit is altijd het de badge die ik draag.
Mijn watjes waren op en dus heb ik weer even een partij gekocht. Ik gebruik ze veel voor de site, maar ook voor mijn opleiding heb ik ze veel nodig.
De lente is er en ik vind het dan altijd heerlijk om bloemen in huis te hebben. Deze tulpen hebben ruim 1 week gestaan, bijna 10 a 11 dagen.
Een nieuw lakje van Essence. Deze komt uit de LE Fruity collectie. Ik heb hier al over geschreven en vind het een erg leuk die erg geschikt is voor de lente
Afgelopen donderdag was het een dag vol met workshops. Als eerst hadden we een workshop djembé. Erg leuk om eens een keer te doen.
Als tweede hadden we een spel "wie van de drie". Dit was vroeger een erg leuk spel op de tv. Drie mensen beweren dezelfde persoon te zijn en jij moet d.m.v. vragen er achter komen wie de "echte" persoon is. Dat gingen we ook doen, en dan niet met een beroep, maar wie van de drie mannen homo was.

Ik vond dit een erg leuk spel en was dan ook teamcaptain van ons team. Ik had het vanaf de eerste ronde al goed. In eerste instantie zag je niet direct dat hij homo was, maar op de manier van doen en praten had ik direct het gevoel dat hij het was. Uit eindelijk had ik het de meeste keren goed en is mijn mensen kennis toch nog wel erg goed. :D
Ook had ik een presentatie over plastische chirurgie en photoshoppen van foto's in bladen e.d.  Achteraf vond ik deze presentatie niet echt geweldig en een beetje saai. Maar wat mij wel erg verbaasde was het feit dat in Amerika dus 14 jarige meisjes onder het mes omdat hun schaamstreek niet helemaal is zoals het er in de Playboy uitziet. Het meisje zag je samen met haar moeder en ze vonden het gewoon een aandoening. Ze vonden het raar dat ze het niet vergoed kregen door de zorgverzekering. En omdat ze nu een interview deden voor de docu kregen ze bij de plastische chirurg €2000,- korting.
Ik stond met open mond te kijken.
Deze collectie kwam ik ook al tegen in de winkel. Ik heb al een artikel over de Nagellakken en de Lipsticks online staan.
Ik kreeg een erg leuk bericht binnen van The Body Shop. Ze krijgen vanaf mei nieuwe leuke verpakkingen van o.a. de body butters.. Ik vind het er echt nu al super uit zien.
We kwamen er achter dat deze mini van de AH verf afgeeft, want Noah had knalblauwe handjes. Ik ben er mee naar de AH gegaan en ze zouden het doorgeven, maar ik ga er ook een brief achteraan sturen. Het is gewoon ontzettend gevaarlijk en een klein kindje die er op sabbelt kan er wel ziek van worden.
De werkkamer helemaal leeg. Er staat nog wel een PAX kast van de Ikea in, maar die blijft ook staan.
Tadaaaa.... Het bureau staat er. Het zijn twee los taande bureaus die mijn schoonvader aankomende dinsdag aan elkaar gaat maken. Mijn nagellak helmer kastje staat er al onder, maar er komen binnenkort ook meer kastjes onder. Ook krijg ik nog een bureau stoel en komt er een whitebord aan de muur. Ik voel me echt trots. Mijn eigen echte kantoortje waar ik alles bij elkaar kan houden.
Ik heb als jullie dit lezen mijn toets. Ik ben afgelopen weekend veel aan het leren geweest. Ik moet zeggen dat ik het een lastige toets vind. Veel Latijnse namen en veel lichamelijke aandoeningen. Onder het leren heb ik wel even mijn nagels gelakt met een Trind Nail Repair Color en verder verzorgd.
Gisteravond na het douchen heb ik het laatste restje van mijn Therme Body Butter op gemaakt. Ik vind deze geur echt heerlijk. Honing met lavendel. Ik ga deze zeker nog eens aanschaffen!

Ik heb aankomende week mijn toetsweek, dus ben veel thuis aan het leren e.d. 

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.