maandag 23 april 2012

Daily Sillysilsil - Week 16

Het is weer maandagochtend, dus weer tijd voor mijn wekelijks terug komend artikel. Elke week plaats ik weer een aantal foto's van wat ik afgelopen week gedaan heb. Ik heb afgelopen week mijn toetsweek gehad, dus had redelijk veel vrij en heb daardoor wat leuke dingen in en om huis gedaan. 

Mijn broertje was vorige week jarig en vier dagen na zijn verjaardag had hij zijn rijexamen voor zijn rijbewijs. Hij heeft hem in één keer gehaald en klam toevallig die avond even langs. Dat vond ik wel een klein cadeautje waard. 
Mijn broertje die helemaal blij is dat hij zijn rijbewijs gehaald heeft.
Maandag avond werd Noah ineens 's avonds wakker en voelde zich niet lekker. Gelukkig is hij na 30 min weer in zijn eigen bedje gaan slapen. De volgende ochtend werd Noah wakker en zei direct: Noah niet ziek meer.
Dinsdag was het weer stage dag bij Sephora. In de pauze moet ik met de goederen lift naar de kantine. Ik hou al niet van liften, maar deze vind ik helemaal niet leuk... Hij maakt echt een verschrikkelijk geluid alsof er elk moment een kabel kan knappen... Zit er elke keer met angst in :S
Ik kwam dit leuke jurkje tegen in de folders. Helaas heb ik niet meer gekeken en denk ik dat hij er nu niet meer is.
Rode matte nagels en roze glanzende lippen. Ik match niet vaak, maar vond het nu wel een keertje leuk.
Woensdag was echt een top dag "NOT". Ik had maar 45 min les op school en dat was een wiskunde toets. Dus ik naar school, komen we op school blijkt de leraar ziek te zijn. Hij had zich niet goed afgemeld, dus wij zijn voor helemaal niks naar school gegaan. Ik vind dat zo zonde van mijn tijd dan. Als ze het op tijd op internet hadden gezet, had ik niet ruim 3 uur verloren aan reizen en wachten enz.  

Omdat ik nog even naar de stad moest en vriendin Miranda moest wachten, hebben we maar een kop thee bij de Hema gedronken. Ik kwam er bij de Hema achter dat het ontbijtje van €1,- nog goedkoper was dan een kop thee alleen.. Aangezien ik het brood niet mag, heb ik dat niet opgegeten.
Mooie quote op een persbericht van de The Body Shop.
Ik weet niet of ik het al verteld had, maar Robert is tijdens een avondje in de stad gaan wildplassen en betrapt door een politieagent. Tja, en dan krijg je een paar weken later ineens de rekening thuis. We wisten het al dat het €120 zou zijn, maar als je het zo ziet is het toch wel erg zonde!
Heerlijk chocoladepasta monster bij het ontbijt.
Vrijdag had ik mijn praktijk toets (wat niet helemaal goed ging, kwam in tijdnood waardoor ik moest afraffelen en daardoor ben ik waarschijnlijk gezakt. Maar dat hoor ik volgende week pas) Tijdens mijn praktijk draag ik nooit heel veel make-up, maar vind een leuke opvallende lipstick dan wel erg leuk. Deze is van de Hema waar ik afgelopen week een artikel over geschreven heb.
Noah wilde graag weer een keer pannenkoeken, dus ben in aan het bakken geslagen.
Mijn make-up kasten raken weer overvol, dus was het weer tijd om dingen weg te gaan doen. Hierboven zie je boven het bakje met lipsticks wat ik weg ga doen. Onder zie je de lipsticks die ik ga houden.
Hier zie je nog een hele berg met lipgloss die ook allemaal weg gaan.

Onder het begrip "weggaan" vallen meerdere dingen. De meesten gaan naar vrienden, familie en kennissen die ik zo nu en dan eens laat snuffelen in bakken of ik geeft ze een soort goodiebag met producten die ik niet meer gebruik. Sommige dingen gooi ik weg, zoals bijvoorbeeld lipgloss die stinkt of is gaan schiften. 
Robert vond bij de Blokker een leuk Animal hoesje voor zijn Iphone. Ik vind hem echt gaaf en Noah vind hem ook helemaal super. Hij koste volgens mij €3 en is helaas alleen voor de Iphone 4 ( ik heb een 3GS)
Robert zijn haar ging er weer af dus mocht Noah de tondeuse er overheen halen. Dat vond hij erg leuk, maar toch ook best wel spannend. Altijd als Noah ingespannen bezig is heeft hij zijn tong uit zijn mond :P
Ik heb zondag echt een mega pan groentesoep gemaakt. Hij is echt heerlijk en volgens mij kunnen we er nog wel twee dagen van eten :D
Zondag ben ik een aantal uur zoet geweest met het swatchen van nieuwe Rimmel kleurtjes. Ondertussen verzorg ik wel steeds mijn nagelriemen e.d. want anders heb ik helemaal bang dat mijn nagels stuk gaan van twaalf keer nagels lakken.
Terwijl ik aan het foto's maken was wilde Noah wel erg graag bij mama op de werkkamer "werken". Dus hop mini laptop aan, koptelefoon op, Mickeymuis clubhuis er op en een koekje erbij en Noah is een lange tijd zoet.

Dit was alweer mijn week. Aankomende week heb ik veel op de planning staan, dus als het even meezit maak ik veel foto's weer voor jullie. 

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.