maandag 30 april 2012

Daily Sillysilsil - Week 17

Ik hoop dat iedereen een goed weekend heeft gehad, lekker uitgeslapen heeft en geniet van Koninginnedag. Op het moment sta ik voor het eerst op de vrijmarkt in Groningen centrum. Dus ben je in de buurt, kom zeker even langs. Afgelopen week heb ik een ontzettend druk weekje gehad waarin in heel erg veel gedaan heb. Dat merk ik ook wel, want ik heb echt kapot... morgen, dinsdag, moet ik nog een dagje stage lopen. En daarna ga ik lekker een paar dagen thuis genieten van mijn vakantie en niks doen :D Kijk snel mee wat ik deze week allemaal gedaan heb. Be ware, redelijk veel foto's.

Noah, en ik ook, vinden de mini's echt geweldig en zijn druk aan het sparen :D
Mijn schoonouders op visite. Hier doet mijn schoonvader lipgloss bij mijn schoonmoeder op. Ik heb zo gelachen :D
Dinsdag bij stage heb ik het nieuwe lakje van Dior tijdens pauze even snel op gedaan. Een geweldig mooi blauw kleurtje!
Omdat ik geuren voor de site test vind ik het wel fijn als ik het ook op een geur staafje kan sprayen. Ik mocht er een paar van stage mee nemen.
Maskertjes testen voor de site, en Robert helpt mee. Dit doen we wel vaker. Maskertje op en filmpje kijken.
In de trein richting Amsterdam met mijn kopje thee en laptop. I LOVE FREE WIFI IN THE TRAIN!!!
Macarons op een stokje bij Essence, super leuk en kleurrijk.
Super schattige en mooie cupcakes. Helaas heb ik geen geproefd
Bij de presentatie van 10 jaar Essence. Heel erg interessant en binnenkort komt hier meer over.
 Super schattige cakepops met leuke parels bij Essence
Op de terug weg naar CS Amsterdam zaten we in een bus met een snoepautomaat... ja echt waar, snickers, mars en twix voor €1 in de bus... We stonden echt versteld te kijken. Dat vind je hier in Groningen echt niet :D
Wij met onze big ass tassen wachten op de bus. Ik vind de tassen echt super leuk!
Tim , Esther en ik wachten bij de trein
Tim en ik met onze goodiebags. Thanx Essence (en Catrice)
Ik had net de bus gemist dus moest een half uur wachten. Ik kwam die avond om 23.50 pas thuis, maar het was het zeker waard. Tijdens het wachten bekeek ik dit super leuke notitieboekje nog eens goed. Deze gaat overal met mij mee en zeker handig voor in mijn kantoor en voor school.
Ik kwam deze collectie ineens weer tegen in de winkel terwijl hij er eerst weer uit was. Waarom weet ik niet, misschien te veel producten nog achter liggen. Ik raakte er even van in de war omdat ik niet zeker wist of ik iets gemist had.
Eindelijk Noah zijn paspoort halen. Ik was de week ervoor ook al , zonder Noah. Ze hadden ons verteld dat het "kind" bij het ophalen niet aanwezig hoefde te zijn. Nou toen ik daar vorige week kwam moest het blijkbaar wel en was is er voor niks. Nu hebben we hem gelukkig donderdag op kunnen halen.
 Wow 1200 followers al? Ik zag dat het nu er net weer onder zat :S maar laten we hopen dat hij snel weer boven de 1200 komt en beloofd is beloofd, er komt een winactie aan.
Ik had afgelopen vrijdag ja mijn beoordelingsgesprek op school over mijn afgelopen periode en toetsen. Ik mocht Noah gelukkig meenemen zodat ik heb niet alleen voor dat naar de kinderopvang hoefde te sturen. Ik had gedacht dat ik gezakt was op mijn praktijk omdat ik in tijd nood kwam en daardoor alles een beetje mis ging. Gelukkig heb ik mijn beide (theorie en praktijk) wel gehaald en hoef ik dus geen herkansingen doen.

Hier stonden Noah en ik weer te wachten op de bus terug naar huid. Noah vond het leuk, maar toch ook spannend om mee met mama te gaan naar mama's school.
Ik wilde deze twee limited edition coca cola light flesjes van Jaen Paul Gaultier erg graag hebben voor op mijn werkkamer.
Noah was die vrijdag de hele dag al vervelend aan het doen (soms heb je van die dagen). Hij doet eigenlijk nooit echt moeilijk als hij op bed moet, maar vandaag wilde hij echt niet slapen en bleef hij maar roepen en huilen. Na 45 min heb ik hem even bij me genomen en was toen echt binnen 5 min vertrokken.
Aankomende week moet ik echt wel naar Kruidvat. Super leuke aanbiedingen allemaal zoals de kunstwimpers 1+1 gratis (ook die van Katy Perry waar ik zo'n fan van ben) en alle nagelverzorging 1+1 gratis.
Jeahhh eindelijk naar Ikea om de rest van mijn kantoortje in te richten.
Schepsnoep bij de Ikea??? Ik kom er regelmatig, maar had dit nog niet gezien. €0,60 voor 100g. is ook niet erg duur volgens mij. Ik koop nooit schepsnoep, dus weet ook niet wat het ergens anders kost.
Noah ging voor de eerste keer na Smaland. Ik moet zeggen dat ik het best spannend vond. Na een haf uurtje werden we alweer gebeld dat Noah niet meer wilde spelen. Later vertelde Noah dat andere kinderen hem baby hadden genoemd en dat vond hij natuurlijk niet leuk.
Noah bij de kapper. Het was echt weer nodig. Noah had last van zijn haar dat in zijn ogen ging en het hing er vaak een beetje sluik bij. Wat natuurlijk ook niet leuk was, is dat mensen hem 9 van de 10 keer voor meisje aanzagen. 
Noah zijn dubbele mini's. Hij krijgt er al aardig wat, en deze zijn dubbel. Als er nog dames zijn die willen ruilen, dan hoor ik het graag.
 Noah met zijn kort geknipte haren.
Zondag was een relaxte dag, waar we toch ook wel het één en ander gedaan hebben. Met Koninginnedag sta ik voor het eerst op de vrijmarkt met een vriendin en haar zus en dus moest alles klaargezet worden. Ook moesten er natuurlijk weer wat gewone huishoudelijke dingen gedaan worden en ik moest wat dingen voor de site doen.

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.