dinsdag 3 april 2012

Dr. van der Hoog - Natural Intensive lijn

Dr. van der Hoog is een Nederlands cosmeticamerk, wat in 1935 is opgericht door Dr. van der Hoog. Uit liefde voor zijn vrouw, die huidproblemen had, reisde hij de wereld rond om zo de beste crèmes te ontwikkelen. Dat noem ik nog eens passie voor het vak. Vandaag de dag zijn er verschillende productlijnen van Dr. van der Hoog, voor elke huidtype is er een geschikte lijn. De Natural Intensive lijn is speciaal ontwikkeld voor de droge tot zeer droge huid en vandaag laat ik jullie kennismaken met deze lijn.

De natural intensive lijn bestaat uit drie producten. De dagcrème, de nachtcrème en de ooggel. Deze drie producten samen vormen een heerlijke verzorgende behandeling van de huid. 

Ik vind de verpakkingen erg mooi en clean en geven daardoor een luxe aanzien. De verpakkingen vind ik een beetje medicinaal eruit zien. Ik bedoel hier niks vreemds mee, alleen dat het aandoet alsof het van de apotheker komt. I like it. Bij verzorgende producten mag het van mij wel simpel en clean zijn.
De dagcrème is een heerlijk verzorgend en beschermende crème die snel in de huid trekt en je huid een zacht en verzorgd gevoel geeft. Hij zorgt er voor dat de huid de gehele dag fijn aan blijft voelen.
 De nachtcrème is net als de dagcrème erg verzorgend maar voedt ook de huid. De nachtcrème trekt ook lekker snel in de huid. De crème is wat dikker en lobbiger dan de dagcrème. Dit is ook wel logisch want hier zitten meer verzorgende stoffen in die in de nacht hun werk moeten doen.  
Bij de dag- en nachtcrème zitten hele handige spateltjes in waardoor je erg hygiënische kan werken en je niet met je vinger in de pot hoeft. Hierdoor is de kans op bacteriën een stuk kleiner. 
De ooggel maakt deze lijn compleet en is speciaal voor rondom de ogen. Deze gel zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen gehydrateerd en stevig blijft. De perfecte beautybehandeling tegen wallen, een vermoeide blik en fijne lijnen. 
"Deze weldadige dagcrème verzorgt de droge huid intensief, beschermt en geeft 24-uurs hydratatie en stevigheid aan de huid. Het unieke CM Glucan vormt een beschermende laag op je huid, terwijl Carnosine huidveroudering helpt voorkomen en de lipiden je natuurlijke vochtbalans ondersteunen. Deze heerlijk voedende dagcrème op basis van natuurlijke ingrediënten voelt licht aan en trekt snel in. Je voelt gewoon dat je huid intensief wordt gevoed. De hele dag! 
TrimoistTM is een combinatie van CM Glucan, Glycerine, Lactate, Carnosine en lipiden. CM Glucan is een actief bestanddeel, gewonnen uit gist, dat een beschermend laagje op de huid vormt en de huidfuncties normaliseert. Glycerine en Lactate hebben een sterk hydraterende werking op de huid. Carnosine is een dipeptide met een antioxidante werking die huidveroudering helpt te voorkomen. Lipiden ondersteunen de vochtbalans in de huid.Alle huidverzorgingsproducten van Dr. van der Hoog zijn ontwikkeld zonder parabenen en minerale oliën."
Ik heb deze Natural Intensive lijn nu ruim twee maand goed getest omdat ik echt wilde weten wat het voor mijn huid deed. De producten voelen erg prettig aan en ik heb echt het gevoel dat het wat met mijn huid doet. Ik merkte ook dat als ik het een dag vergeten was mijn huid direct wat droger en trekkerig voelt. 

Sommige crèmes kunnen te veel voedingsstoffen bevatten waardoor je juist door een crème puistjes kunt krijgen. Bij deze voedende crèmes van de natural intensive lijn is dit totaal niet het geval. Hij voedt heerlijk de huid zonder dat hij dit te veel doet. 

Natural Intensive Dagcrème : €14,95
Natural Intensive Nachtcrème : €15,50
Natural Intensive ooggel : €12,95

Dr. van der Hoog is verkrijgbaar bij o.a. Etos, DA, Kruidvat en vele zelfstandige drogisterijen. Op deze pagina kun je een overzicht van de verkooppunten vinden. Daarnaast heeft Dr. van der Hoog een eigen webshop. Klik hier om naar de 24/7 webshop te gaan.

Q: Wat vind jij van de gedachten achter dr. van der Hoog?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.