donderdag 26 april 2012

Illamasqua - Human Fundamentalism The Second Evolution

Nog maar net een maand geleden liet ik jullie de nieuwe collectie van Illamasqua , Human Fundamentalism, zien. Deze collectie heeft een aantal lekker opvallende producten. Nu komt Illamasqua met een aanvulling op deze collectie genaamd Human Fundamentalismv The Second Evolution. Uit deze aanvulling heb ik drie producten mogen ontvangen die ik vandaag aan jullie laat zien.
In deze aanvullende collectie zitten vier nieuwe kleuren. Hierboven zie je er twee van. Ze zitten zoals altijd weer in de mooie simpel zwarte verpakking met het doorzichtige dekseltje. De twee kleuren naast elkaar doen me heel erg aan de Braziliaanse vlag denken.
Fledgling: Een helder gras groene kleur.
Hype: een kanarie geel kleurtje 
Ook zijn er twee nieuwe lipsticks bij gekomen. Ik heb hier de Eurydice een mega knal roze kleur. Een heerlijk opvallend knal kleurtje die erg goed bij de lente en zomer past .
De oogschaduws zijn zoals altijd erg gepigmenteerd en voelen erg prettig aan. Ze zijn een klein beetje kluimelig maar veroorzaken geen fall out. De oogschaduw kleuren zijn niet direct kleuren waar ik voor zou kiezen, maar denk dat je er erg leuke accenten mee kunt geven aan een look.  


De lipstick is een beetje droog en het aanbrengen gaat naar mijn mening een beetje lastig. Als de lipstick op de lippen zit blijft hij wel erg lang en goed op de lippen zitten. Hij is bijna totaal mat, en ik denk dat daar ook de droogheid van komt. De kleur is lekker fel en goed gepigmenteerd.
Hier heb ik de Eurydice aangebracht. Het is een mooie felle kleur, maar zeker niet super opvallend.

Ik vind de aanvulling niet heel bijzonder, maar wel leuk. En zoals altijd is de kwaliteit van Illamasqua weer erg goed.

Powder Eye Shadow en Lipstick kosten beide £15.50 omgerekend is dit €18,54

De Human Fundamentalism The Second Evolution collectie wordt verkocht op de site van Illamsqua  en is vanaf nu verkrijgbaar.

Q: Wat vind jij van de aanvulling op de collectie?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.