woensdag 18 april 2012

The Inglot Look

Ik kreeg net een erg leuk bericht binnen van Inglot. Het make-up merk Inglot introduceert The Inglot Look. Een serie online contests met als uitgangspunt een zoektocht naar de ultieme look. De kick off is heel toepasselijk met de Inglot Summer Look. Vanaf afgelopen zondag kan iedereen zich als een ware make-up artist uitleven en een eigen interpretatie geven op de Inglot Summer Look. Gedurende 6 weken kunnen filmpjes en foto’s worden ge-upload naar de speciale campagnesite theinglotlook.nl met een tutorial van de eigen bedachte Summer Look.
Hierboven in het filmpje vertelt Bianca de Kruiff, eigenaresse van Inglot Nederland, hoe je mee kunt doen aan deze leuke contest. Ik heb zelf ook helemaal fan van de Inglot producten en heb zelf ook een kleine freedom palette met super kleuren en swatches. De eerste keer dat ik bij Inglot in Amsterdam kwam was ik verkocht. Het is een prachtige winkel en een prachtig merk!


The Winner is…
De Inglot vakjury kiest elke week een weekwinnaar. Na 6 weken wordt in de Flagship Store in Amsterdam tijdens een Inglot Summer Party de overall winnaar bekend gemaakt.
Voor alle weekwinnaars zijn er speciale Inglot gifts, maar de winnaar van The Summer Look krijgt iets heel speciaals. De door haar bedachte look wordt uitgeroepen tot The Inglot Summer Look 2012 en zal in een mooie verpakking worden verkocht in de winkels. Daarnaast wordt de winnaar verwend met een grote koffer boordenvol met Inglot make-up goodies. 


Q: Welke make-up lover wil dat nu niet? Ga jij meedoen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.