woensdag 11 april 2012

Mijn Pasen 2012

Afgelopen dagen was het pasen en heeft heel Nederland paaseieren gezocht, paasontbijt gegeten, naar een woonboulevard geweest en noem maar op wat iedereen gedaan heeft. Pasen is toch echt wel een gelegenheid geworden om dingen te doen. Ook wij hebben Pasen gevierd en zijn gezellig een middag naar mijn opa en oma geweest om gezellig te kletsen, te eten en paaseieren te zoeken met Noah. Een hele reeks sfeer foto's van onze dag.

Noah heerlijk in de tuin paaseieren zoeken. Hij vond het een heel leuk 
Mijn mams tijdens eieren zoeken.
Paar foto's in mijn opa en oma's achtertuin.
Heerlijke hapjes allemaal op tafel. Iedereen nam wat mee. Ik had monchourolletjes gemaakt en had een kaasplank mee met verschillende soorten kaas.
Mijn vader en mijn broertje.
Twiggel, de hond van mijn ouders.
Heerlijke foto's van Noah
Noah met mijn broertje

Eerste paasdag was heerlijk. Tweede paasdag hebben we niks gedaan en zijn we lekker thuis gebleven. Wel hebben we besloten dat we onze logeerkamer/troepkamer gaan gebruiken als werk/studeer/site kamer. Het logeerbed is naar Noah zijn kamer gegaan ( zijn bed was aan vervanging toe). Mijn ouders bleven heel sporadisch een keer slapen, maar voor de rest werd het gewoon een kamer waar troep heen ging. Omdat ik weinig plek heb voor mijn schoolspullen en er overal in huis spullen komen te liggen van de site,kwam Robert met het idee om het een soort werk/kantoor kamer er van te maken. Alles is nu opgeruimd en over twee weken halen we een bureau en wordt alles ingericht. Dan zien jullie zeker meer!

Al deze foto's zijn gemaakt met mijn nieuwe spiegelreflexcamera! Ik hoop dat jullie ze mooi vinden!

Ik hoop dat iedereen een fijne paasdagen heeft gehad!
Q: wat heb jij met Pasen gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.