zondag 15 april 2012

NYC - Ultra Last Lipstick

NYC heeft al een aantal Ultra Last Lipsticks vast in het assortiment zitten, maar komt nu met een paar nieuwe kleuren voor de lente. Drie kleuren uit de City Sweets collectie. Uit deze collectie liet ik eerder al de drie pastelkleurige nagellakken  zien. Vandaag volgen daar deze drie ultra last lipsticks.

De lipstick zit in een leuke verpakking. De lipstick zelf zit in een zwarte huls met groot in zilver 'NYC' er op. De dop is van doorzichtig plastic. Ze zijn vierkant met schuine afgesneden hoeken.
433 Peach Fizz, 435 Tender Blush, 437 Modern Love
De drie lipsticks op een rij. Op mijn arm vind ik de kleuren erg leuk staan en zien ze er redelijk gepigmenteerd uit. Op de lippen staan ze heel anders omdat de kleur van de lippen de kleur van de lipstick best beïnvloedt. 
433 Peach Fizz: Een bruine tint met een gouden glans er in. Ik vind hem mooi omdat ik nog niet echt zo'n kleur heb, maar weet dat veel dames niet van de frost finish houden.
435 Tender Blush: Een bijna kleurloos kleurtje op de lippen met heel veel shimmer er in. Dit is geen frost finish maar lijkt wel zo door de vele glans in combinatie met shimmer.
437 Modern Love: Deze lipstick geeft een klein beetje kleur af en is meer voor als je een subtiel kleurtje wil met een beetje glans.
De lipsticks zouden volgens NYC 6 uur moeten blijven zitten. Dat red hij bij mij echt niet en ik er na een paar uur al echt af. Je lippen voelen prettig aan en worden gehydrateerd. Ik vind het jammer dat er zoveel shimmer en glans in zit. Het maakt de lipstick net niet helemaal top zeg maar.
Ik had al kennis gemaakt met de lipsticks tijdens een event waar NYC ook was. Ik ben nog wel erg benieuwd naar de rode kleur hier helemaal achteraan staat. 

De lipsticks zijn vanaf heden verkrijgbaar bij het Kruidvat en kosten €2,99 per stuk.  


Ik kwam afgelopen week in de winkel deze standaard tegen met de LE City Sweets collectie er op. Het ziet er wel uitnodigend uit vind ik! 

Q: wat vind jij van de kleuren lipsticks uit deze collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.