donderdag 12 april 2012

Rimmel Scandal'eyes mascara

Ik weet wel bijna zeker dat ik op dit moment ruim 10 mascara's heb liggen die gebruikt worden. Vaak pak je toch elke keer weer dezelfde en dit is er één van. Ik heb de Scandal'eyes nu een paar weken in gebruik en vind hem erg fijn. Vanaf deze week wordt de mascara verkocht en ik laat jullie vandaag zien waarom ik hem zo fijn vind.
In de Rimmel reclame van de Scandal’eyes is London girl Georgia May Jagger het gezicht. Alles om haar heen is oranje. Ze heeft een paar geweldige wimpers met een prachtige look.
De mascara zit in een indrukwekkende fel oranje verpakking. Hij is mega big en hij valt erg goed op. Jullie zagen ook al de wake me up foundation van Rimmel met een dop in deze oranje kleur.
Geen wimper kan ontsnappen, schandalige volume en geen klontjes. Volgens Rimmel geeft de mascara 3 x zoveel collageen voor weelderige wimpers, perfect in vorm. En 3 x zoveel keratine voor sterke, gezonde, mooie wimpers.

Toen ik dit las was ik natuurlijk nog nieuwsgieriger geworden.
Het borsteltje is echt mega vol gestopt met haartjes. De borstel zelf is ook echt mega big. Ik ben sinds dat merken met een groot borsteltje zijn gekomen helemaal fan van big borstels. Dus dit borsteltje is helemaal mijn ding.
Hier bij mijn ogen zie je helemaal hoe groot de borstel is. Heb je nog niet eerder met een grote borstel gewerkt is het zeker even wennen. Er komt echt wat op je oog af. Ook moet je wat voorzichtiger zijn omdat  je sneller op de huid zit door de grote van de borstel. De mascara is eigenlijk net zo lang als de lengte van mijn gehele oog.
Hier zie je aan de linkerkant helemaal geen foundation. Korte blonde wimpers die ik persoonlijk echt een ramp vind. Draag ik geen mascara, krijg ik geheid de vraag of ik ziek ben. Rechts zie je één (1) laagje aangebracht met de Scandal'eyes mascara. 

Mijn wimpers zijn langer, zwart, vooral zwart en geven ook een mooi volume en krul. En dit is nog maar bij 1 laagje. Breng ik meer aan, wordt het natuurlijk nog zwarter en intenser en is de kans op klontjes wel veel groter. Om dit te voorkomen kun je het beste de mascara even langs een tissue halen en zo het overtollig weg te halen.
Ik vind de mascara erg fijn en prettig werken. Hij brengt erg prettig aan en blijft erg goed zitten. Hij geeft niet direct af bij een beetje vocht. 
De mascara is verkrijgbaar in ‘Black’, ‘Extreme Black’ en ‘Waterproof’. Hierboven zie je de "BLACK".


Rimmel Scandal'eyes is vanaf deze week verkrijgbaar bij de drogist bij jou in de buurt en kost €11,99
Deze week heeft Kruidvat en Trekpleister een korting van €2,- op deze mascara.

Q: Wat is jou indruk over de mascara?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.