zondag 8 april 2012

Rimmel Wake Me Up Foundation

Waky-wake rise and shine. Elke ochtend sta ik weer op en zou ik willen dat ik direct helemaal tip top wakker lijk. Soms heb ik erg lange dagen en afgelopen week is Noah ziek geweest. Als hij ziek is dan slaapt hij slecht 's nachts, met als gevolg dat ik de volgende ochtend er ontzettend duf uit zie. Rimmel zegt dat je Wvan de nieuwe wake me up foundation de huid direct verfrist voor een gezond, stralend uiterlijk en die de tekenen van vroegtijdige huidveroudering minimaliseert. Ik ben benieuwd.
De wake me up foundation zit in een mooi glazen flesje met een fel oranje pompje en dop wat erg verfrissend lijkt. Het is een energieke kleur en daarom heeft Rimmel voor deze kleur gekozen om het zo direct een opvallend tintje te geven. Bovenop de dop staat het logo van Rimmel het bekende kroontje. Helaas is er een dop tijdens de reis gesneuveld, maar een groot probleem is dat niet.
Aan de zijkant van het flesje staat in reliëf "Rimmel Londen"
De foundation heeft pareldeeltjes die je huid laten stralen en je een natuurlijke, gezonde gloed geeft. Ook zitten er peptiden en vitamines die de huid sneller herstellen. De special formule in de foundation zorgt er ook voor dat je fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar zijn. De foundation heeft een SPF 15 waardoor hij de huid ook nog eens beschermt tegen schadelijke straling van de zon. 
De verpakking heeft een pompsysteem. Ik heb dit al eens vaker gezegd, maar ik ben hier grote fan van. Je kunt zo goed doseren en je verspilt hierdoor weinig product. Ook is het een stuk hygiënischer dan andere soorten verpakkingen. Er zit één nadeel aan het pompsysteem, je krijgt er nooit alles uit. Gelukkig kun je de dop er makkelijk af draaien dus dan kun je de rest er uit lepelen.
De drie bovenstaande foto's heb ik tijdens het event gemaakt waar de foundation o.a. te zien was. Ook heb ik daar even snel de vijf verkrijgbare kleuren geswatched en op de foto gezet. Zo kun je toch redelijk zien welke vijf kleuren het zijn.
De foundation is in totaal vijf kleuren verkrijgbaar, ik heb de kleuren 201 Classic Beige en 300 Sand. Helaas is de kleur 300 Sand op dit moment veel te donker voor mij, maar heel misschien aan het eind van een zonnige zomer kan ik hem proberen. De 201 Classic Beige komt erg in de buurt van mijn eigen kleur. 

De foundation is een beetje dik, ik vind dit juist wel prettig. Hierdoor kun je het iets dekkender aanbrengen. Pas wel op dat je met dikkere foundation geen pancake face maakt. Ondanks dat de foundation iets dikkig is, kun je hem wel erg goed uitsmeren dus ook erg natuurlijk aanbrengen.

Hieronder zie je een foto van mij zonder make-up op mijn gezicht. Niet schrikken!
Zoals jullie kunnen zien heb ik erge roodheid in het gezicht, dit heb ik altijd. De ene keer erger dan de andere keer. Hier is mijn huid vrij rustig voor mijn doen. De officiële benaming is teleangiectasieën maar het wordt door schoonheidsspecialisten vaak tele's genoemd. Het zijn blijvend verwijde haarvaatjes vlak onder het oppervlak van de huid. Het is erfelijk en mijn ouder hebben het ook, het gaat ook nooit meer weg helaas. Als jullie willen, wil ik wel een artikel maken over dit soort huidaandoeningen. Laat het dan zeker even weten.
Hier zie je de foundation in een dun (ja echt een dun) laagje aangebracht. De foundation dekt erg prettig en vlekt niet tot nauwelijks. Zoals jullie kunnen zien is hij erg geschikt voor mijn huidskleur. De foundation blijft erg goed zitten en gaat zeker met een primer erg lang mee. De foundation ruikt ook erg prettig, een licht zoet geurtje die wel snel vervliegt. Ik vind het zo vervelend als je een product aanbrengt en het ruikt niet lekker. Dat doet deze totaal niet.

Ik was erg bang dat de pareldeeltjes die de natuurlijke gloed zouden geven te glimmend voor mij zouden zijn. Dit is totaal niet het geval. Er zit een heel subtiel glittertje in wat totaal niet overdreven is en wat erg mooi staat. Het geeft echt een natuurlijke gloed. 
Ik ben erg tevreden over de foundation en gebruik hem nu ook standaard dagelijks. Het is echt een favoriet geworden. Zeker als je een beetje een dekkende foundation zoekt die er toch natuurlijk uit blijft zien. 

De foundation heeft 30ml., kost €12,99 per stuk en is vanaf vorige week verkrijgbaar bij een drogist bij jou in de buurt. 

Q: Wat is jou indruk over deze foundation? Moet ik een artikel maken over verschillende huidaandoeningen zoals tele's? Willen jullie vaker schoonheidsspecialist gerelateerde artikelen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.