dinsdag 15 mei 2012

The Body Shop Your Beauty With Heart - Verslag Persevent

Gisteren was ik aanwezig bij het event van The Body Shop (TBS) waar wereldwijd "Beauty with Heart" geïntroduceerd werd. Vernieuwde producten, vernieuwde lijnen en nieuwe campagnes. TBS had een aantal leuke hoeken ingedeeld waar je de producten kon zien, voelen en proberen. Kijk mee naar een foto verslag van het event en zie kleine sneek peaks van producten die vanaf vandaag of binnenkort in de winkel liggen.

Er stonden manden vol met heerlijke body butters. Valt jullie ook wat op? De verpakkingen zijn vernieuwd. Ik vind dit echt een leuke verbetering, want het maakt het product nog aantrekkelijker en leuker om naar te kijken. Binnenkort hier meer over.
Hier ben ik net binnengekomen en ben ik even aan het bijpraten met de PR van TBS.  (foto gemaakt door : Sabine)
Er stonden tafeltjes met informatie over een race door de Sahara die werknemers van TBS gedaan hebben. Ook stond er een tafeltje met informatie waar de producten vandaag gehaald worden en over de oorsprong van een product.
Er liepen dames rond met een aantal geuren van TBS die je kon ruiken en proberen. Ook lieten ze de body puree voelen en ruiken
Laatst schreef ik over een proefdiervrije app en nu gaat TBS strijden om internationaal proefdiervrij te worden. Vanaf juni start er een grootse campagne en ik denk dat we daar nog veel van gaan horen.
Er stond een grote tafel met allemaal glazen potten met shimmer cubes er in. Het was een prachtig gezicht. Allemaal prachtig mooie kleuren waar je zelf een palette mee kon samenstellen of dit kon laten doen door Chase Aston internationaal make-up artist. Ik heb beide gedaan en binnenkort laat ik zien wat ik gekozen heb en wat Chase voor mij uitgezocht heeft.
De charismatische Chase Aston die voor mij het palette samenstelde.
Ook stonden overal random wat producten of lijnen die TBS al in het assortiment heeft.
In het midden stond een lange rij make-up tafels waar je je kon op laten maken met de producten van The Body Shop. Het leuke was dat deze dame van TBS in Groningen werkt en we elkaar regelmatig tegen komen. Leuk dat je elkaar ook op ander plekken herkend. Ze maakte bij dit meisje een erg mooie smokey look.
Hier was een hoek waar je je handen kon laten masseren met de nieuwe Beautifying Oils of de vernieuwde bodybutters. Heerlijk al die geuren bij elkaar!
Hierboven zie je een aantal van de vernieuwde verpakkingen van de bodybutters. Ik vind ze er echt zo uitnodigend uitzien. Ik denk echt hebben hebben hebben. Ik denk dat ik binnenkort maar even langs de winkel ga om even wat butters te halen :D
Hier zie je Nena die een heerlijke handmassage krijgt van Jutta. Jutta leerde ik tijdens het vorige event voor het eerst kennen en wat een geweldige vrouw is dat. Ze werkt al jaren bij TBS en je merkt dat ze echt vol passie haar werk doet. Er zouden meer van dit soort mensen op de wereld moeten zijn!
Er komt ook een Limited Edition met make-up producten. Lily Cole is hiervoor het gezicht van TBS en vertegenwoordigt een lijn van producten die sterk staan voor proefdiervrije make-up.

Ik wil het team ( Charlotte, Nancy en Marjolein) en de organisatie achter The Body Shop bedanken voor het goed georganiseerde event. 

Q: Wat vind jij van de vernieuwde body butter verpakkingen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.