vrijdag 18 mei 2012

Bourjois Colorissima lip palette

Ik stop bijna elke dag een lipstick of gloss in mijn tas. En als ik dan niet oplet, heb ik na twee weken ineens acht of negen lipproducten in mijn tas. Ik verander erg vaak van kleur en gebruik sommige kleuren ook samen om weer een andere kleur te combineren. Lastig want het is niet handig om altijd met zoveel verschillende losse lipproducten in je tas te lopen. Bourjois komt met een leuke oplossing. Leuke lippalettes met drie kleuren lipstick die hydraterend en langhoudend zijn. Ik heb een palette in de kleur 02 Roses Muses. Kijk snel verder naar swatches en wat ik van deze palette vind.

De verpakking is ge├»nspireerd door de Trio Smoky  van Bourjois. Hij is zwart met doorzichtig plastic zodat de kleuren goed zichtbaar zijn. De letters zijn van zilverkleurige letters. In het doosje zelf zit een spons applicator waar je de lipstick mee aan kunt brengen.
Het palletje is erg speels en heeft drie kleine pannetjes met levendige roze kleuren. De kleuren passen erg goed bij elkaar en lopen erg mooi in elkaar over. Aan de achterkant van het palette staat een erg leuk idee om de kleuren te combineren om zo een optisch voller effect van de lippen te geven. Zo kun je dus optimaal gebruik maken van het palette.
Als eerste zie je een licht roze kleur met een blauwe ondertoon, in het midden zie je een fuchsia bijna neon roze kleur en als laatst zie je een meer koraal roze met een kleine rode ondertoon.
De lipsticks zijn erg zacht en brengen erg makkelijk aan. Ze voelen prettig en plakken totaal niet. Ze geven een subtiele kleur af en je hebt niet veel product nodig. De lipstick blijft prima zitten en je kunt er zeker wel een uurtje of 3 mee doen. Ze voelen totaal niet als een lipstick aan, meer als een balsem en dit vind ik echt top!

Ik vind het zeker een leuk idee van Bourjois om zo drie kleuren in een palletje te doen. Zeker voor onderweg of als je op vakantie gaat.

Er zijn vier verschillende varianten van de colorissima palettes en ze kosten €13,99 per stuk. 
De palettes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een parfumerie of drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Kende jij de palletjes al? Wat vind jij van deze roze kleuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.