dinsdag 8 mei 2012

Bourjois Vernis 1 Seconde vernieuwd

Bourjois heeft de 1 seconde nagellakken vernieuwd. Een nieuwe formule met een nieuwe gel structuur en een vernieuwd en panoramisch kwastje. Ik heb twee kleuren van deze nieuwe lakken, de 13 Figue Chic en de 14 Rainbow Apparition.
De flesjes hebben een mooie vorm en de dop ik lekker lang zodat je het kwastje goed vast kunt houden. In het flesje zit 9ml.
Bourjois heeft als slogan : 1 nagel = 1 laag = 1 seconde = 0 fouten
Je ziet direct verschil tussen de kwasjes. Bourjois heeft een plat en breed kwastje die een stuk korter is dan de meeste kwastjes. Ik heb een Herôme W.I.C. lakje ter vergelijking er naast gezet, en je ziet overduidelijk het verschil.
13 Figue Chic: Een mooi lavendel paars kleurig lakje. Hij zou al goed kunnen dekken in 1 laagje, maar mijn voorkeur gaat uit naar twee dunne laagjes.
14 Rainbow Apparition: Dit paarse glitter lakje heeft een grote dosis met glitters en ik draag hier 1 laagje over de 13 Figue Chic. De glitters hebben een paarse ondertoon maar hebben ook holografische kleuren er in zitten.
De lakken zijn erg prettig in gebruik en dekken goed. De structuur van de lakken is iets dikker dan gemiddeld, maar lakt absoluut niet stroperig. Ik vind het kwastje prettig dat hij zo plat en breed is. Ik moest nog even wennen aan de lengte van het kwastje, maar daar heb ik nu totaal geen last meer van. 

De Bourjois Vernis 1 Seconde kosten €8,50 per stuk en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogist of parfumerie bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van de Bourjois lakken? Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.