vrijdag 11 mei 2012

Cargo Color Palettes + Korting en Look

Onlangs vertelde ik in een shoplog dat Cargo uit het assortiment gaat bij Sephora en daardoor nu mega kortingen heeft. Bij aankoop van 1 product krijg je 20% korting , 2 producten 40% korting en 3 producten 60% korting. Ik kon deze kans niet laten liggen en heb twee paletten gekocht en heb de derde tester erbij gekregen omdat die uitverkocht was. Kijk verder voor swatches en meer.

De Cargo paletten zitten in mooie vierkanten verpakkingen met op elke een andere afbeelding. Ze zijn mooi compact en van hard plastic. Bovenop de verpakkingen staat met zilveren letters Cargo.
Barcelona: dit palette heeft blauw, paars en groene tinten. De kleuren zijn erg mooi intens en hoewel ze best verschillend van kleur zijn passen ze toch erg goed bij elkaar. De licht paarse kleur is het minst gepigmenteerd en iets kruimelig. De andere drie kleuren hebben een erg mooie pigmentatie en kruimelen totaal niet.
Paris: Dit palette bestaat uit bruin, goud en zilver tinten. De kleuren zijn erg draagbaar en is erg geschikt voor meiden die een meer natuurlijke look met een twist willen maken. De kleuren zijn hier ook erg gepigmenteerd. Ook deze kleuren kruimelen niet.
Tahiti: Dit palette wilde ik erg graag, maar was uitverkocht. Hierdoor mocht ik de nieuwe tester mee van mijn stage begeleidster. Het zijn voornamelijk knal kleuren die goed opvallen. De pigmentatie van de links onder kleur is iets minder gepigmenteerd, maar alsnog geeft hij wel veel kleur af. De okergeel/gouden kleur vind ik erg gaaf en ene keer wat anders dan de meest standaard kleuren.
Hier boven heb ik een aantal kleuren gebruikt uit verschillende paletten. Ik heb hier voornamelijk het Tahiti en Barcelona palette gebruikt. 
De paletten zijn verkrijgbaar bij een Sephora bij jou in de buurt. Wees er snel bij, want op=op en ze komen niet meer terug.

De paletten kosten  €33 per stuk. Ik heb voor twee paletten nu €39,69 betaald. In verhouding heb je dus voor €6 meer een palette t.w.v. €33. 
Nogmaals je krijgt bij Cargo nu 20% korting op 1 product , 40% korting op 2 producten en 60% korting op 3 producten. 

Q: Heb jij al eens een product van Cargo geprobeerd? Welk palette trekt jou het meest aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.