zondag 20 mei 2012

Catrice Precision Lip Liners

In het begin toen ik net lipstick begon te gebruiken, gebruikte ik nooit lipliners. Waarom zou je die gebruiken? Dat is toch alleen maar extra werk? Dat is toch wel vaak de gedachte die ik over lipliners had, en ik weet dat veel andere meiden dit ook hebben. Sinds een jaar ben ik achter de pluspunten van een lipliner gekomen en sindsdien gebruik ik bijna altijd lipliners. Catrice heeft erg fijne lipliners in maar liefst acht verschillende kleuren en vandaag laat ik vier hiervan zien. 

De lipliners van Catrice zitten in erg mooie mat zwarte verpakkingen. De dop is glanzend en is in de kleur van de lipliner zelf. Zo kun je erg gemakkelijk zien welke kleur lipliner je hebt en hoef je niet eerst de verpakking open te maken.
De liners zijn erg makkelijk omhoog te draaien waardoor je nooit hoeft te slijpen. Ik vind dit echt een pluspunt en heb dit veel liever dan een potlood. Het enige waar je op moet letten is dat je de liner niet te ver omhoog draait. De kans is dan dat hij afknapt.
De liners zijn erg gepigmenteerd en hebben een mooie en dekkende kleur. Hierboven zie je de kleuren naast elkaar en zie je dat er veel kleur vanaf komt na één keer swatchen. De liners voelen erg zacht aan en voelen totaal niet trekkerig aan. Je kunt met de liners erg makkelijk een lijntje op de liprand tekenen of je kunt je hele lippen er mee inkleuren.
 Hierboven zie je de vier kleuren op mijn lippen. Ik heb hierbij alleen de lipliners gebruikt om mijn lippen in te kleuren. Wil je dus een keer licht matte lippen, dan kun je dit erg makkelijk creëren met lipliner.

Een paar pluspunten van lipliners:

  • Vul je hele lippen in met lipliner en doe je er een lipstick overheen, dan blijft de lipstick beter zitten.
  • Maak een lijntje om je liprand heen, hierdoor ogen je lippen groter.
  • Een liner zorgt er voor dat een lipstick niet gaat 'bloeden', dit gebeurd als je fijne lijntjes om je lippen hebt, daar gaat de lipstick ander in zitten.
  • Met een lipliner kun je veel nettere lijnen trekken dan alleen met een lipstick. 
  • Met een lipliner kun je ook makkelijk een ongelijke lip meer symetrisch maken.
Er zijn zeker nog wel meer voordelen, maar dit zijn er een paar. 
De liners zijn erg prettig in gebruik en blijven goed lang zitten. Ik ben helemaal fan van de lipliners!
De lipliners zijn ongeveer een jaar houdbaar, maar ik denk dat je er wel langer mee doet want je gebruikt zo weinig per keer. 

De lipliners kosten €3,79 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Gebruik jij lipliners? Wat vind jij van de lipliners van Catrice?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.