maandag 7 mei 2012

Daily Sillysilsil - Week 18

Goedemorgen, iedereen een goed weekend gehad? Afgelopen week was het Koninginnedag, had ik vakantie en heb ik wat aangerommeld in en om het huis. Kijk mee naar een groot aantal foto's van mijn afgelopen week.

Bij Koninginnedag horen natuurlijk Holland nagels. Ik heb het lekker simpel gehouden met rood, wit , blauw en oranje.
Ik ging dit jaar voor het eerst op de vrijmarkt in Groningen staan. Samen met vriendin Marianne en haar zus Corina gingen we zoveel mogelijk onze zooi verkopen... Dit betekende wel om 05.30 uit bed en 06.30 bij de vrijmarkt zijn.
Tijdens Koninginnedag mocht ik wel even een keer zondigen en haalden we tegen het middag uur een paar grote bakken kipnuggets van de Mac.
 Hier samen met Marianne. De zon scheen heerlijk en het was een top dag qua weersomstandigheden.
Mijn gekochte spulletjes van de vrijmarkt. Een Estee Lauder lakje en een reinigingsmilk van Dior voor samen maar €4,- Super koopjes al zeg ik het zelf.
Alle pakketjes van de winacties gingen op de post... Zware tassen vol met pakketjes en heel wat euro's lichter aan verzendkosten.
Bezig met het Rimmel 60 Seconds artikel. Ik vind het altijd zo leuk lijken als je zoveel swatches op een rij ziet staan. 
De miricle cure van Sally Hansen heb ik tijdens de 1+1 actie gekocht en ben ik nu aan het gebruiken. Ik moet zeggen dat ik hem erg prettig vind werken.
 Time for some tea! lekker een dagje thuis op de bank.
Super leuk! Voor maar €4 had de AH deze cupcake standaard van wit metaal. Heb direct de laatste drie meegenomen. 1 voor mijn moeder en 2 voor mezelf.
Bij ons stonden nog een paar winkeltjes, dus heb ik er een voor Noah mee genomen. Noah vond het zo leuk! Hij speelt er echt ontzettend veel mee.
Mijn ouders waren een weekend naar Oberhausen waar ze flink geshopt hebben. Ik ben nog nooit bij Kiko geweest en daarom hebben mijn ouders wat spulletjes voor mij meegenomen. Hier zie je mijn vader die voor mij geshopt heeft.. I've got to love daddy.
Een van de cupcakehouders staat op mijn werkkamer en heb er tijdelijk nagellakjes in gestald. Het geeft toch een erg leuk effect moet ik zeggen.
Noah is soms echt een clown.. hier deed hij een boxer op zijn hoofd en zei hij: Ik ben plopperdeplop :D
Ook al heb ik vakantie en heb ik niet veel op de planning, wil ik er toch wel leuk uitzien. Hier ha ik een look met Cargo gemaakt.
Zijn mijn nagels voor mijn gevoel eigenlijk perfect, krijg ik een ongelukje met mijn sleutels. Ik liet mijn sleutels vallen en wilde ze vangen waardoor ik mijn sleutels tussen mijn vingers door kneep en daardoor een stuk van mijn vel schraapte... auwww
De nieuwste (en eerste) geur van Madonna. Wat vind jij van de verpakking?
Mijn look of the day. Ik heb hier gister een artikel over online gezet met de Essence Stay All Day  en alleen maar budget producten.
Ik zag in de folder van trekpleister dat aankomende week de Demak'up producten €2,- zijn. Ik ga zeker weer de eyemake-up remover pads kopen, want die bevielen mij tocht wel erg goed!
Plotseling had Robert geregeld dat Noah uit logeren ging dus nam hij me meer uit eten. En waar gaan we dan heen?? Sushi eten natuurlijk!
NomNomNom het heeft heerlijk gesmaakt bij Imono in Groningen .. Ik heb hier al eens een artikel over geschreven.


Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.