maandag 14 mei 2012

Daily Sillysilsil = Week 19

Het is weer maandag ochtend en het weekend is weer voorbij.... Ik hoop dat iedereen een fijne Moederdag heeft gehad, ik wel in ieder geval wel. Deze week heb ik veel gedaan en heb ik vooral leuke dingen gedaan. School, familie, shoppen en nog veel meer! Kijk snel verder van dag tot dag.
Op school tijdens de theorie les met vriendin Miranda.
Tijdens de praktijk vriendin Linda epileren.
Tijdens praktijk hebben we nu ook handverzorging en moeten we dus nagelslakken. Omdat ik mijn eigen nagels zo vaak lak is dit eigenlijk een appeltje eitje voor mij. Deze Rimmel lak heeft een geweldige kleur, maar is niet geschikt voor mijn toets.
Sinds deze week hebben we een Ipad.. Wat een geweldig ding. Hij is zo makkelijk voor onderweg en je kunt er zoveel mee! hier stuurde ik mijn eerste twitter bericht vanaf de Ipad.
Ik had zo'n zin in groentesoep, dus hup even snel een pan soep gemaakt in een 20 min had ik een lekkere bak soep.
 Home made sushi omdat ik toch al een paar dagen van dieet af was :S ,... maar lekker was het zeker!
We zijn een dagje naar Duitsland geweest en daar kocht mijn vader een kop koffie.. Noah kreeg ook een kopje kinder koffie ( warme chocolademelk met veel melk)  Noah vond het super lekker en vond het helemaal geweldig om samen met opa koffie te drinken.
Mijn ouders hebben volgens mij het huis van de paashaas leeg geroofd... Ze hebben na Pasen voor Noah tientallen paashazen en paaseieren gekocht.
Ik had mijn haar opgestoken en kreeg er zoveel complimentjes over. Komt omdat ik meestal mijn haar los heb en nu een keer een kuif met een hoge staart.
We gingen met de klas naar het universiteitsmuseum in Groningen. Ze hebben hier veel op sterk water gezetten dingen, dieren en menselijke lichaamsdelen en er is van alles over Aletta Jacobs ( de eerste vrouw die studeerde) 
Glas in lood in het museum.
Ik kwam in de winkel deze lunchbox tegen. Ik weet het ik weet het, het ziet er op de foto niet super lekker uit. In het echt zag het er echt lekker uit als een goede lunch.. Zeker eens een keer proberen
Did some shopping bij Trekpleister. Demak'up was in de aanbieding en Superdrug is nieuw in Nederland. Binnenkort komt er meer online over de Supedrug producten.
Noah net voor het slapen gaan nog even aan het tv kijken.
Op de Ipad een leuke app aan het uitproberen. Noah vond het wel grappig.
Zaterdag was het al een klein beetje moederdag voor mij en kreeg ik een heerlijk ontbijtje van Robert. Bagels met gerookte zalm en rosbief.. Nomnomnom
In de bus met een redelijk naturel look. De is wel een beetje mijn dagelijkse look. Ik heb ook een stuk van mijn haar af en is het in laagjes geknipt, dit kun je hier al redelijk zien, maar binnenkort laat ik het even beter zien.
Noah is al helemaal fan van de Ipad en noemt het al letterlijk "mijn Ipad "
Eindelijk na maanden heb ik weer een aantal leuke kleren gevonden. Binnenkort zal ik deze in een shoplog laten zien.
Eten bij een soort balkan restaurant in Duitsland waar je een schotel vol met vlees, patat, rijst en groente kunt bestellen. Je bent dan €12,50 pp kwijt en krijgt dan gewoon 6 stukken verschillende soorten vlees per persoon. Je krijgt zoveel dat we het niet eens op kregen met zijn allen.
Moederdag ontbijt bij mijn ouders. Heerlijk zo gezellig samen.
Love you mam! Happy Mothersday! Mijn moder en ik gister op Moederdag. Ik sta hier een beetje raar op, maar mijn moeder looks stunning!
's Middags gingen we naar mijn schoonouders om daar ook Moederdag te vieren en avond eten te eten. Hier stonden we natijd weer te wachten op de bus terug naar huis.

Dit was weer mijn week in foto's. Volgende week, zelfde plek, zelfde plaats en zelfde tijd!

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.