maandag 21 mei 2012

Daily Sillysilsil - Week 20

It is monday again, dus dat betekent weer een wekelijks update met foto's van mijn afgelopen week. Ik kan je zeggen, het was een mega drukke week. Veel weg en veel gedaan. Dus ik zou zeggen kijk naar de foto's van mijn afgelopen week.
Maandag was ik bij het Beauty With Heart  event van The Body Shop. Hier konden we een aantal nieuwe producten bekijken en mochten we zelf onze shimmer cubes setjes samenstellen. Wahallah voor een beautylover!
Ook konden we er heerlijke handmassages krijgen met de beautyfying oil. Hierover komt binnenkort zeker meer.
Tim en ik reisde terug naar huis. Tim had een salade gekocht bij de AH to go. Toen we in de trein zaten kwamen we er achter dat er geen vork bij zat. FAIL
Ik had thuis wat sushi snel gerold, want als ik een dag naar Amsterdam ben voor een event geef ik zo totaal  €15 uit aan eten, drinken en snacks voor de heen en terug weg. Eigenlijk te gek voor woorden. Daarom had ik nu wat eten en snacks mee genomen en heb ik alleen een thee op het station gekocht.
Hier nog een foto van de heerlijke body butters van The Body Shop tijdens het event. Hierover komt ook binnenkort meer.
Deze foto maakte Suzanne van mij tijdens het event.
En deze foto maakte Tim van mij tijdens het event. 
Echt leuk als ik dan zie dat andere mensen ook foto's van mij gemaakt hebben. Thanx Suzanne en Tim voor de leuke foto.
Dinsdag tijdens stage zat ik de hele dag droog binnen, maar kon ik zien hoe iedereen buiten compleet natgeregend werd. Toen ik om 17.00 vrij was kwam spontaan de zon erdoor en heb ik geen drupje regen gevoeld die dag... love it :D
Er is al de hele week mei-kermis in Groningen... Je zal er maar om de hoek wonen, verschrikkelijk! Wel leuk voor een dagje, maar niet als je er 10 dagen naar moet luisteren.
Donderdag (Hemelvaartsdag) was mijn oma jarig, dus gingen we even op visite. Mijn oma is nog maar 66 jaar geworden, dus nog lekker jong. Mijn oma is goed verwend met leuke cadeautjes. Zelf hadden we ook een grote bod bloemen en had ik voor haar een leuke goodiebag samengesteld met samples en producten die ik niet meer gebruik :D
Sinds we de Ipad hebben ben ik helemaal in de ban van de Allerhande app. Hier kun je de complete allerhande downloaden en zo kun je alles lekker doorbladeren. Maar dat is nog niet alles, want je kunt ook hele handige en leuke filmpjes bekijken. 
Vrijdag waren we ook vrij, dus begonnen we met een lekker zelf gemaakt croissantje en afbakbolletjes.
Na het ontbijt was het voor mij tijd om even in mijn werkkamer te gaan swatchen. Binnenkort een groot artikel over mijn Kiko aankoopjes die mijn ouder voor mij gedaan hebben.
Noah werd 's middags opgehaald door mijn schoonouder en konden Robert en ik dus een keer gezellig met zijn tweeën de stad in gaan. Blijkbaar dacht iedereen dat, want het was mega druk in de stad. Ik hou daar niet zo van. Ik ga liever even de stad in als het rustig is.

Ik moest wat basis shirts hebben van de h&m. Het was daar zo druk dat je gewoon tussen de mensen door moest wurmen.
Robert en ik hadden het nog nooit gehad, Churros. Maar oh boy wat is dit lekker. Een Spaanse lekkernij wat tussen een oliebol en een wafel proeft. Zeker voor herhaling vatbaar :D
In het straatje tussen de Herestraat en de Vismarkt zat altijd een leuk sieraden winkeltje. Deze is weg en er zit nu een frozen yoghurt ijs zaakje. Hier ga ik zeker eens wat proberen.
Flink geshopt bij The Body Shop. Ik kon mij niet inhouden.
Tijden een glaasje cola op het terras bij het Nieuwscafé deed ik een life shoplogje via twitter. Dit is wat ik allemaal gekocht heb bij TBS.
- Als eerste twee douchegels, de Sweet lemon is €6 , op de moringa is nu tijdelijk 50% korting dus nu €3.
- Twee body scrubs in cocos en chocomania , beide kosten €15
- Een born lippy in aardbei voor €5 en een puf voor €3
- Een chocomania setje bestaande uit een mini butter, een mini scrub en een fullsize showergel.  Normaal €16 nu  €1 omdat ik €35 aan waarde had gekocht. Meer over deze actie lees je hier.

Normaal zou ik nooit zo'n grote tas vol kopen, maar ik had een €10 cadeaukaart tijdens het event gekregen en omdat dit mijn verjaardagsmaand is kreeg ik ook nog eens €10 korting.
Normaal zou ik dus €63 kwijt zijn. Nu was ik totaal, inclusief de kortingen e.d. €34,40 kwijt. Nou wij kunnen weer een tijdje vooruit.
Eten bij een tappas restaurant in de Oosterstraat in Groningen. Wat een afknapper. Ik heb me echt nog nooit zo geërgerd. De eerste ronde eten kregen we echt binnen 10 min. Het eten was mwhah, veel wat te scherp ( zelfs als er stond dat het niet scherp zou zijn). Daarna hebben we meer dan 40 min gewacht op de tweede ronde. Na een tijdje vragen zeiden ze dat er wat mis was gegaan en dat het snel zou komen. Ik vroeg of we een brood met aioli zouden mogen ( het was immers onbeperkt eten). De dame zei dat ze het direct zou brengen. Na tien minuten hadden we nog niks en toen ik haar er op attendeerde zei ze dat ze het (weer) vergeten was.

Wat een ergens. Eerlijk is eerlijk, in een restaurant ben ik altijd erg makkelijk en begrijp ik dat er wat mis kan gaan, maar keer achter keer?? Wij hadden echt de neiging om weg te lopen. Maar goed dat durfden we nou ook weer ook niet te doen.

Ik ga er NOOIT meer heen... Wat een flut restaurant!
Na het eten gingen we naar de film. The Avengers 3D, echt een super leuke film. Zeker een aanrader.
Buurvrouw had voor mij twee pakketjes aangenomen, super lief natuurlijk weer. Ik schrok me een hoedje toen ik ineens deze twee mega dozen zag.
Op twitter wilden velen weten wat er in zat. Nieuwe berichten en producten van Bourjois omdat ik Bourjois Cherie ben voor dit jaar. En Wella stuurde mij een aantal producten op om volgende week mee naar Spanje mee te nemen. Ze zijn speciaal voor het haar tijdens de zonne periode.
Omdat het tappas eten zo'n tegenvaller was heb ik de volgende dag maar zelf sushi gemaakt. 
Oorbellen in de aanbieding bij de Six gekocht. Ik draag eigenlijk altijd oorbellen maar raak ze altijd kwijt. Na een tijdje koop ik dan gewoon weer een aantal nieuwe. Mijn duurdere oorbellen ben ik wel zuinig op, en bewaar ik wel goed.
Noah wilde zelf zijn broodje maken. Dus wat tref je dan aan? een bord vol fruithagel :D

Dit was weer mijn drukke week. Aankomende week wordt helemaal het toppunt van drukte. Eerst nog stage en school. En vanaf donderdag tot en met zondag ben ik in Amsterdam en Spanje. Ik ga aankomend weekend voor het eerst op persreis voor de site naar Spanje. Daar horen jullie zeker meer over!

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.