zaterdag 19 mei 2012

Essence Soul Sista + Swatches

Regelmatig heeft Essence extra collecties in Duitsland die niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Meestal schrijf ik hier niet over of laat ik de collectie helemaal aan mij voorbij gaan. Vandaag wil ik ik toch wel erg graag de lakjes van Soul Sista laten zien omdat deze gewoonweg te mooi zijn om niet aan jullie te laten zien.
Deze collectie is een onderdeel van de sun club collectie. In Nederland zijn hier een aantal producten van. Deze Soul Sista collectie lag in Duitsland in de winkel van maart t/m april. De Limited Edition bestond uit twee oogschaduwpaletten, glitter eyeliners, bronzing producten en deze nagellakken natuurlijk.
01 chilled orange: Een oranje kleur die bijna tegen geel aan zit. Het is een lekker opvallend kleurtje voor de zomer.
02 james's favorite brown: Dit is een mooie chocolade bruine kleur met een hele fijne shimmer er in. In de zon geeft hij zo'n mooi effect.
03 lounge chair affair: Dit oranje peach achtig lakje doet mij echt aan de zomer denken. Zeker als je een mooi gebruinde huid hebt. Er zit een heel klein shimmertje in wat de nagellak helemaal af maakt.
04 totally retro nude: Een erg mooi nude kleurig lakje met een kleine shimmer er in. Als je iets bruiner bent door de zon komt het lakje helemaal tot zijn recht.
05 mojito green: Ik kan de kleur niet groen noemen. Het is echt een helder blauwe kleur met hele kleine groene shimmertjes er in. 
Ik vind de collectie nagellakjes echt super leuk! Ze zijn lekker zomers en lakken erg prettig. Ook drogen ze erg goed en heb ik op bovenstaande foto's twee laagjes gebruikt. 

Als je in Duitsland komt kun je ze misschien nog ergens vinden, maar ik ben bang dat de collectie vrijwel overal weg is.

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.