zondag 6 mei 2012

Essence Stay All Day Long Lasting Eyeshadows + Pink Lente Look

Toen de stay all day long lasting eyeshadows in de winkels kwamen te liggen wist is niet heel goed wat ik er nu precies mee moest. Mijn eerste make-up was crème oogschaduw van de Hema .In het verleden zijn crème oogschaduws mij nooit zo goed bevallen en gebruikte ze daarom nooit. Crème oogschaduws vlekken en gaan snel creasen. Toen ik van Essence een stay all day kreeg heb ik hem eerst een hele poos niet aangeraakt en wist niet goed wat ik er nu mee moest. Totdat ik er mee ging spelen en merkte dat de kwaliteit van de stay all day niet meer te vergelijken is met de producten van vroeger. Kijk snel verder voor swatches en de kwaliteit van de stay all day long lasting eyeshadows.
De stay all day zitten in een leuk klein potje met elk een redelijke doorsnede. Hierdoor kun je er gemakkelijk met je vinger (of kwast) er in zonder er echt met je nagels er in te prikken . In elk potje zit 5,5 gram.
03 Steel the Show , 04 Stars & Stories , 06 Rock Chic
Het product lijkt op het eerste gezicht aardig hard, maar zodra je er met je vinger erdoor heen draait komt er al snel product op je vinger wat je weer gemakkelijk op je ogen aan kunt brengen. Het is in het begin best romig en zacht bij het aanbrengen, maar zodra het op je ogen opgedroogd is blijft het erg goed zitten.
03 Steel the Show , 04 Stars & Stories , 06 Rock Chic
De kleuren zijn erg mooi verschillend en hebben allemaal een mooie metallic finish. Je kunt zelf kijken hoe dekkend je ze wilt hebben, want je kunt ze erg mooi in laagjes aanbrengen. 

Je brengt de crème erg makkelijk aan en zodra je het aangebracht hebt droogt hij op en blijft hij uren op zijn plek zitten. Hij vervaagt na een tijdje wel een beetje, maar hij creast niet en blijft super zitten.
Ik gebruik de stay all day long lasting eyeshadow niet als gewone oogschaduw, maar als basis voor onder een oogschaduw. Hierdoor kun je je look lekker intens kunt maken en blijft het onwijs goed zitten. 
Hier heb ik een look gemaakt met de Stay all day long lasting eyeshadow Rock Chic. Ik heb hem hier als basis gebruikt, met daarover heen de Catrice Berry Fairy van de Floralista en een licht bruine kleur uit het UD naked2 in de crease. Verder heb ik een zwarte eyeliner en mascara gebruikt 
Op mijn lippen draag ik de Hema 12 Bright Pink, met daaronder de lipliner van de Hema die in hetzelfde artikel staat.
Hope you like it!

Ik ben echt onder de indruk en kan ze zeker aanraden voor onder een oogschaduw. Stiekem gebruik ik ze nu bijna dagelijks. Er zijn totaal zes kleuren verkrijgbaar.

Essence Stay All Day Long Lasting Eyeshadows kosten €2,79 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: gebruik jij wel eens een crème oogschaduw? Welke kleur trekt jou het meest aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.