donderdag 10 mei 2012

Essie stapel review

Sinds ik Essie heb ontdekt gebruik ik bijna geen enkele andere nagellak meer! De kwaliteit en de kleurtjes zijn zo ontzettend goed dat ik in de afgelopen weken denk ik wel wekelijks een kleurtje bestelde op eBay! Vandaag daarom een post over mijn favoriete felle kleurtjes.
Van links naar rechts zie je de kleuren: A splash of grenadine, Boat house en Cute as a button.
A Splash of Grenadine bestelde ik eigenlijk per ongeluk! Ik was op zoek naar een andere kleur paars en kreeg deze in de bus. Helemaal niet erg, want ik vind deze kleur ook prachtig. Het is een mooie creamy paars. Deze kleur komt uit de Resort collectie van 2010.

Essie boat house bestelde ik, omdat ik een graag een koraal kleurige lak wilde. Ook deze lak heeft weer een creamy finish en ziet er geweldig uit.

Cute a a button is een lastige kleur om te beschrijven. Het is wederom een creamy lak die neigt naar roze, maar ook een beetje oranje in de zon, weer een koraal kleurige lak! Bijzonder mooie kleur vind ik zelf! Is een kleur uit de zomercollectie van 2009.
V.l.n.r. A splash of grenadine, Boat house en Cute as a button in gewoon licht.
V.l.n.r. A splash of grenadine, Boat house en Cute as a button in zonlicht.

Essie Cute as a Button vs. OPI Designer de Better
Op de bovenstaande foto maakte ik een look met Cute as a Button en Designer de better! Dit maakte het net even iets speelser!

Dit zijn op dit moment mijn felste kleurtjes en ook echt mijn favorieten! 
Houd SillySilSil in de gaten, want binnenkort komt er een post over mijn favoriete pastel/lichte kleurtjes van Essie!

Essie is te koop bij Etos en DA en natuurlijk in diverse webshops en kosten €9,99.

Q: Wat vinden jullie van de Essie lakken en hebben jullie al 1 gescoord in de winkel?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.