zondag 13 mei 2012

Essie stapelreview #2

Tijd voor deel 2 van mijn Essie stash! En dan wel de lichte en pastel kleurtjes. Dit zijn dan ook meteen mijn favorieten van dit moment. Pastel is sowieso helemaal hot en ik vind de trend echt geweldig.
Vandaag heb ik dus voor jullie 4 mooie kleurtjes van Essie die erg geschikt zijn voor het voorjaar en de zomer.
V.l.n.r. Tart Deco, Turquoise en Caicos, A Crewed Interest en She's Picture Perfect.
Tart Deco is een koraal kleur, geen harde koraal kleur maar een mooie zachte rood oranje tint. De lak heeft een creamy finish en dekt in 2 laagjes. Tart Deco komt uit The Art of Spring collectie van 2010.

Turquoise en Caicos is een turquoise kleur zoals de naam het al verraad! De lak heeft een prachtige kleur en een creamy finish. Ook deze lak dekt in 2 laagjes. Deze lak komt uit de Resort collectie van 2010.

A Crewed Interest, een wat meer recenter kleurtje. Deze kennen we van de Navigate Her collectie van 2012. Deze lak heeft een mooie perzik kleur en een creamy finish. Voor deze lak was ik soms 3 laagjes nodig om hem dekkend te krijgen, maar dan bracht ik hem ook wel dun aan.

She's Picture Perfect is op het moment mijn favoriete nagellak. Deze grijze/lavendel kleurige lak met violet glinsters er in is echt geweldig! Deze lak komt uit de Resort collectie van 2012. De lak creamy met een violet shimmer er in die je in het zonlicht heel erg goed kan zien.
V.l.n.r. Tart Deco, Turquoise en Caicos, A Crewed Interest en She's Picture Perfect. 
De bovenstaande foto is gemaakt in gewoon licht.
V.l.n.r. Tart Deco, Turquoise en Caicos, A Crewed Interest en She's Picture Perfect.
De bovenstaande foto is gemaakt in het zonlicht. Op deze foto is ook de shimmer van Picture Perfect goed te zien.

Nou dat waren tot zo ver mijn huidige Essie kleurtjes. Wie weet volgen er binnenkort nog meer, dan zullen jullie ze hier zeker voorbij zien komen!

Essie is zoals ik in mijn vorige Essie post al zei nu te koop bij de Etos en de DA. Sommige lakken zul je helaas daar niet vinden, omdat dit limited editions zijn! Het internet staat gelukkig vol met kleurtjes dus bijna elke kleur is nog wel te vinden.

Q: Wat ik jullie favoriete kleur?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.