donderdag 31 mei 2012

Etos - Jij scoort met oranje!

Ik ben er zelf nog niet helemaal bezig met het EK voetbal, maar ik zie dat steeds meer mensen in de stemming komen. Als ik door mijn wijk rijdt zie ik steeds meer straten versierd met oranje vlaggetjes en andere versieringen. Dit jaar komt Etos met een Oranje EK collectie speciaal voor de vrouw, want voetbal en beauty gaat heel goed samen. Wil jij ook helemaal EK ready zijn? Kijk dan verder naar leuke producten voor het EK.

EK Armbandjes €2,99
Erg leuke schattige armbandjes die je Oranje outfit helemaal af maken. Dit armband bestaat uit drie loss armbanden met elk een eigen bedeltje.

Nagelstickers €2,99
Ik vind deze nagelstickers wel erg leuk voor het EK. Stickertjes op je nagels en blanke lak er overheen, en klaar. Er zitten twee stickervellen in met elk 24 stickers. Je hebt er dus genoeg om een paar keer je nagels te versieren.
EK top S t/m XL €4,99 
Etos heeft niet alleen accessoires en make-up maar ook een paar kledingstukken. Ze hebben een aantal tops en t-shirts met verschillende teksten er op. Dit shirtje heeft rood, wit en blauwe bandjes wat een extra Hollands gevoel geeft.
Waaier €1,99
Tijdens wedstrijden op de bank kan het erg warm worden en dan is het wel lekker als je even met een waaier kunt wapperen.
Colour Care Lipstick €2,89
Ik was echt positief verrast door de lipstick. Hij is niet te fel, maar wel opvallend oranje. Ik heb al wel een knal kleurtje oranje en deze van de Etos is wat subtieler. I like.
Effect mascara waterproof €3,99 
Ik ben er niet echt fan van. Ik vind het oranje je ogen zo anders maken. Het valt tenminste op. En waterproof is hij zeker, want ik kreeg hem er in eerste instantie er helemaal niet meer af :S 
Haarmascara €3,99
Was het jarenlang niet meer verkrijgbaar. Vertelde ik laatst dat ik haarmascara van P2 had gevonden en nu komt Etos met een knal oranje haarmascara. Ik vind dit echt super leuk. Noah wilde het ook al direct in zijn haren hebben, en het staat erg stoer. Dus dit is ook erg geschikt voor mannen.

Pas wel op met het aanbrengen, want het gaat erg moeilijk van de vingers. Ook moest ik Noah zijn haar meerdere keren wassen om het volledig er uit te krijgen.
Hoedje €2,49
Etos komt ook met een erg leuk oranje rieten hoedje met een rood wit blauwe band er omheen. Zodra dit hoedje op mijn bureau lag kon Noah er niet vanaf blijven en heeft hij hem bijna de hele dag gedragen.
Ik vind dat Etos met erg leuke producten komt voor de EK. Zo kun je fashionable er uit zien naast je vriendje met het EK.

Van 28 mei t/m 24 juni krijg je bij besteding van €15 een oranje clip cadeau. deze kun je leuk aan je tas, slippers of haar bevestigen. Er zijn totaal 5 verschillende soorten clips en op=op

De make-up producten en accessoires uit het exclusieve EK assortiment van Etos liggen vanaf 28 mei 2012 in de winkels (OP=OP).

Q: Doe jij iets speciaals tijdens het EK?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.