woensdag 2 mei 2012

Kleancolor Nagellak

Kleancolor is een merk waar ik al meerdere malen mooie producten van gezien heb, maar ik had ze zelf nog nooit geprobeerd. Ik wilde heel graag een keer een paar van deze mooie lakken proberen en kijken of ze ook fijn in gebruik zijn. Ik heb nu drie lakken die ik vandaag aan jullie laat zien. Kijk snel verder naar speciale effecten en aparte kleuren.
Kleancolor zit in mooie grote flesjes van 15ml. ze zijn rond en eindigen bijna vierkant aan de onderkant. De dop is van zwart plastic en bovenop de dop staat kleancolor. Ik vind dat er goed over de vorm is nagedacht, want zo zie je de diversiteit van de lakjes erg goed terug omdat het in elke hoek, in elke vorm weer anders lijkt.
193 Sugar Coat: 
Een vrij dik transparant lakje met hele grote zes hoekige glitters en hele kleine mini glitters.
235 Chunky Holo Bleubell:
Dit lakje ziet er in het potje heel spectaculair uit, maar op de nagel zie je het effect niet helemaal terug. Des al niet te min vind ik het toch een erg mooi en leuk lakje. De glittertjes hebben een holografisch effect. De lak zelf is bijna transparant blauw.
136 Holo Green:
Dit is wel mijn favoriet van de drie. Ik heb hem hier op mijn 'kale' nagel aangebracht en met een groen lakje als ondergrond. Zoals je goed kunt zien is het een groen holografisch lakje. De holografische glitters zijn best groot maar dat maakt het lakje een keer wat anders.
 Kleancolor is een leuk merk die toch voornamelijk als top coat gebruikt wordt. Kleancolor heeft vele leuke variaties verkocht.

De lakken zijn o.a. verkrijgbaar bij prettypolish.nl en kosten €3,50 per stuk 

Q: Welke trekt jou het meest aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.