woensdag 16 mei 2012

Kneipp Genieten Sets

Soms dan wil je je moeder eens lekker verassen met een cadeautje. Afgelopen weekend was het Moederdag en denk ik dat er heel veel meiden wel wat aan haar moeder gegeven hebben. Ook ik heb mijn moeder verrast met een cadeautje, die ze nog moet krijgen omdat het nog niet via de post binnen was. Maar ook Kneipp heeft mijn moeder een super leuk cadeau gestuurd. Een Genieten Set speciaal gemaakt om leuk cadeau te geven aan iemand die jarig is of die het zomaar gewoon verdiend. 
Ik kreeg van Kneipp de vraag of ik een lekkere set aan mijn moeder wilde schenken voor Moederdag. Natuurlijk wilde ik dat wel, want tja ik houd van beauty en verzorging, maar van wie heb ik dat? Mijn moeder natuurlijk. Mijn moeder is ook helemaal van de crèmepjes en make-upjes dus zo'n set is precies wat voor haar.
Ik kon kiezen uit vier verschillende sets die verkrijgbaar zijn tot ongeveer juni. De goedkoopste is €13,99 en de duurste is €18,99. Niet duur, want je krijgt echt een mooie set voor met vaak een extra product. Je kunt kiezen uit:
  • Ontspannen: met heerlijke lavendel producten.
  • Balans: oranjelindebloesem producten, een geurkaars en een balansboekje.
  • Buiten: Vele verschillende mini's met een setje kruidenpotjes voor in de tuin of op het balkon.
  • Zacht: Amandelbloesem producten en een scrubband. 
Ik heb voor mijn moeder de zacht set uitgekozen. Dit omdat mij de geur erg lekker leek voor mijn moeder en ze het al een tijdje had over een scrubband. 

Mijn moeder belde mij vorige week op dat ze super blij en verrast was met de mooie kneipp set, en dat ze de producten heerlijk vond. Tijdens moederdag zag ik de set pas voor het eerst en zag ik hoe groot de doos was. Mijn moeder had de producten nog weer netjes in de doos terug gedaan zodat ik hem nog even op de foto kon zetten. 

Ik wil Kneipp nogmaals bedanken voor het schenken van deze set aan mijn moeder ter ere van Moederdag! De sets zijn echte aanraders voor als je een leuke giftset zoekt! 

De sets zijn verkrijgbaar bij een drogist bij jou in de buurt en variëren tussen de €13,99 en €18,99. 
De sets zijn tot ongeveer juni verkrijgbaar.

Q: wat heb jij je moeder gegeven voor Moederdag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.