zondag 27 mei 2012

Maybelline Forever Strong Pro nagellak

Ik vertelde jullie afgelopen week al in de shoplog dat ik bij de DA in Groningen een bak vol met Maybelline make-up voor €2,50 zag staan. Allemaal nieuwe make-up van nieuwe en oudere collecties. Niet omdat het het niet meer goed was, of omdat het uit de collectie gaat. Nee, gewoon om ruimte te maken in het schap. Er lagen zoveel leuke producten in dat ik wel 20 stuks mee wilde nemen. Ik heb mezelf ingehouden en het totaal voor €15 wat uit de bak gehaald. Deze 5 nagellakken kon ik ook niet laten liggen. En hoewel er nog veel meer kleuren lagen heb ik deze 5 mee naar huis genomen.

Op alle foto's draag ik twee laagjes nagellak. 
155 Bubble Gum: Een erg mooie fuchsia roze kleur nagellak met hele kleine paarse shimmerdeetjes er in. Het is een lekker opvallend lakje die deze zomer zeker van pas gaat komen.
490 Hot Salsa: Dit is echt een spicy peach koraal echtig kleurtje. Mijn favoriet van alle kleuren!
605 Hyper Jade: Een mooi standaard Jade kleurtje! Hij is voor de rest ook erg mooi creamy.
785 Mocha: Een chocolade bruin kleurtje die verder niet heel speciaal is. Hij heeft wel een erg mooie cream finish.
800 Couture Grey: Niet echt een zomerkleurtje maar zeker wel erg gaaf. Het is een donker grijs kleurtje met kleine zilveren shimmers er in. Zeker een topper voor het najaar! 

De lakjes zijn erg prettig in gebruik en lakken erg fijn. Ze dekken mooi in twee laagjes en blijven ook prima zitten. Nu had ik de mazzel dat ze €2,50 waren, maar ik ben bang dat dat niet overal zo is. Ik hoop voor jullie dat je de lakjes ook kunt krijgen voor €2,50 en anders wordt het (helaas) de volle prijs. 

Maybelline Forever Strong Pro Nagellak heeft 10ml. en is verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt voor €7,99 per stuk. 

Q: Welke keur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.