donderdag 17 mei 2012

Superdrug bij Trekpleister

Vorige week was ik de folder van Trekpleister aan het bekijken en viel mijn oog ineens op Superdrug Skin Care producten. Vorige jaar toen ik in Londen was kon ik wel uren in de Superdrug rondlopen. Voor de mensen die Superdrug niet kennen, Superdrug is een drogisterij zoals Kruidvat en Trekpleister. Ze verkopen er veel make-up merken en hebben ook een groot assortiment huismerk producten. Nu zijn een aantal van deze producten naar Nederland gekomen en zijn verkrijgbaar bij Trekpleister.
Mango & Papaya Body Butter: Er zijn op dit moment twee soorten body butters van Superdrug. De Coconut & Shea Butter en de Mango & Papaya die he hierboven ziet staan. De verpakkingen kennen we al van Kruidvat eigenmerk body butters. Ze zijn identiek aan elkaar en dat begrijp ik ook wel omdat Superdrug en Kruidvat (en Rossman in Duitsland) vanuit hetzelfde bedrijf komen .
De potten zijn erg mooi en simpel gehouden. Alles staat er in het Engels op. Superdrug heeft erg duidelijk op de potten staan dat ze tegen het testen op dieren zijn en dat de producten geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten.
De butter op zichzelf is wel erg lekker op de huid en ruikt ook subtiel zoet. Ik vind de substantie iets minder. Het is een beetje botercrème-achtig en dan vind ik dan de butters van de The Body Shop persoonlijk lekkerder aanvoelen. Maar goed , voor de prijs van €2,49 voor 200ml. vind ik het wel een aanrader!
Smoothing Face Scrub: Ik gebruikte een jaar geleden regelmatig een gezicht scrub, maar de laatste tijd deed ik dit nooit meer. Ik wilde deze gezicht scrub voor de gevoelige huid.
De scrub komt uit de Simply pure lijn. Deze lijn bestaat uit producten die hypoallergeen , parabenen vrij en dermatologisch goedgekeurd. Deze lijn is dus ook erg geschikt voor meiden met een gevoelige huid. Ook dit product is weer geschikt voor vegetarische en veganistische personen.
De scrub voelt erg zacht en prettig aan en heeft kleine stukjes scrub-zout er in zitten. De scrubdeeltjes zijn niet heel subtiel en daardoor erg geschikt voor het gelaat. Je voelt dat na het scrubben de huid zacht aanvoelt. Dit komt omdat je door de scrub dode huidcellen weghaalt en dat geeft altijd weer een natuurlijke glow en zachtheid. De gezichtsscrub kost €2,99 voor 75ml.
Tea Tree Moisturiser: Ook heeft Superdrug een tea tree lijn naar Nederland gebracht. De moisturiser leek mij het prettigst en het meest geschikt voor mijn huid. De tea tree lijn zit in mooie groene verpakkingen en zien er zuiver en puur uit, en dat is ook net wat het product doet. Het product is parabenen vrij en is ook geschikt voor vegetarische en veganistische personen.
De tea tree moisturiser bevat natuurlijke theeboomolie uit Australië en heeft pepermuntolie en aloë vera extract. Door de theeboomolie is het zuiverend en heeft een natuurlijke antibacteriële werking. De pepermuntolie zorgt voor een verfrissende en verkoelend effect. De moisturiser is niet vettig en bevat vitamine B5 en verzachtende aloë vera.

De pomp verpakking vind ik echt een topper voor een dagcrème. Geen geklieder van potjes of tubes, maar gewoon een simpel hygiënisch pompje. De prijs is echt topper, want het kost €3,99 voor 30ml.
Hier zie je de bodybutter, de scrub en de moisturizer  naast elkaar. 

Ik vind de scrub en de dagcrème echt aanraders en zeker voor deze zachte prijsjes. De producten zijn verkrijgbaar bij Trekpleister en staan bij de huid- en gezichtsverzorging. 

Q: Kende jij het merk Superdrug? Wat vind jij van bovenstaande producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.