maandag 28 mei 2012

Verjaardag winactie: 10x een Lush Lemony FlutterZoals Julie vanmorgen al konden lezen ben ik jarig vandaag. Ik ben alweer 24 geworden, Vier-en-twintig. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel een mooie leeftijd vind. Voel me nog ontzettend jong, maar ook niet te jong. Ik voel me zo gelukkig op deze leeftijd, ik heb een heerlijk gezinnetje, een geweldige zoon, ik doe de opleiding die ik super vind, en het gaat super met de site. Ik bedoel maar even, dit wordt een top jaar. Wie jarig is trakteert en daarom ga ik vandaag een prijs weggeven wat ik meerdere malen per dag gebruik, de famous Lemony Flutter van de Lush. Kijk snel verder om te zien hoe jij kans maakt.

Ik mag namens Lush maar liefst 10x een Lemony Flutter weggeven. Ik heb het product ruim anderhalve jaar geleden ontdekt en vind het echt geweldig. Ik gebruik het echt dagelijks voor het slapengaan en soms ook nog wel eens gedurende de dag een keer.
Ik heb er zelf nog nooit echt een review over geschreven omdat er al zoveel over online staat. Maar kort omschreven is het een citroen ruikende crème die je kunt gebruiken voor nagelriemen. Het verzacht en verzorgt de nagelriemen. Ook kun je de crème gebruiken voor je ruwe en droge plekjes zoals je ellebogen. Ik vind de geur en de werking zo geweldig lekker dat ik dit erg graag met jullie wilde delen.

Daarom mag ik namens Lush 10x een Lemony Flutter weggeven omdat ik jarig ben.
Wat moet je er voor doen om kans te maken op 1 van de 10 Lemony Flutters?

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op 10x een Lemony Flutter van Lush bij #sillysilsil op : http://www.sillysilsil.com/
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Het zou leuk zijn als je een reactie achter met wat jou favoriete Lush product? 
6. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 4 juni 23.59Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over de Lemony Flutter en als je het nog niet kent hoop ik dat je net zo enthousiast wordt!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.