woensdag 9 mei 2012

Vernieuwde Hema kwasten

Een aantal weken geleden liep ik door de Hema en viel mijn oog op een aantal nieuwe producten. Zo heb ik onlangs geschreven over de lipstick en de nagellak die ze nieuw hebben. Ook vielen mij een groot aantal nieuwe kwasten mij op. In het verleden heb ik wel eens kwasten van de Hema geprobeerd, maar vond ik dit vaak niet zo'n succes. Tegenwoordig zijn de kwasten een stuk prettiger en in de winkel voelden ze al ontzettend zacht aan. Ik heb twee kwasten meegenomen om te laten zien.

De nieuwe kwasten hebben grijze en witte handvaten. De kwasten zijn verder allemaal hetzelfde, dus de kleur van de handvaten is puur persoonlijke voorkeur. 
Platte oogschaduwkwast (€2,50): Hij is erg zacht en voelt erg stevig aan. Hij is kort en plat en daardoor erg geschikt voor het aanbrengen van oogschaduw.
 Poeder kwast (€4,50): Ik vond de poederkwasten altijd verschrikkelijk van de Hema. Hard recht afgesneden en bijna schurend over de huid. Deze nieuwe poederkwast is ontzettend zacht en rond afgesneden waardoor hij niet hard op de huid botst. De kwast heeft een kort handvat, persoonlijk vind ik dit erg prettig omdat hij lekker in de hand ligt en makkelijk in de toilettas mee gaat.
De haren zijn (volgens mij) synthetisch, niet van dierlijke haren gemaakt dus. Het aanbrengen van poeder voelt erg prettig aan en er laten geen haren los.
Het wassen van de kwasten gaat ook prima en ze blijven erna nog steeds erg mooi! Ik moet zeggen dat Hema echt vooruit gegaan is met de kwasten. De prijzen van de kwasten zijn ook helemaal budgetproof en ze zien er mooi uit! Zeker even een kijkje nemen als je bij de Hema in de buurt bent want er zijn nog meer nieuwe kwasten gekomen.

De kwasten zijn verkrijgbaar bij een Hema bij jou in de buurt.

Q: Welke budget kwasten gebruik jij wel eens?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.